CELEBRITIES

Ellen DeGeneres: Mιλά για το πώς βίωσε τον κορωνοϊό


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2021

Ellen DeGeneres: Mιλά για το πώς βίωσε τον κορωνοϊό

Ellen DeGeneres: Μια από τις πιο αγαπητές και διάσημες παρουσιάστριες και κωμικούς που απασχολεί συχνά τα μέσα. Στις 10 Δεκεμβρίου αποκάλυψε ότι είναι θετική στην Covid-19. Πλέον έχει αναρρώσει κι επέστρεψε στην εκπομπή της, την πρώτη του νέου έτους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί την εμπειρία της με τον COVID-19.

«Προφανώς, υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα που συμβαίνουν, αλλά επιλέγω να μιλήσω για κάτι θετικό: το τεστ Covid μου. Πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων έκανα τεστ και βρέθηκα θετική. Τώρα είμαι καλά, όλα είναι καλά. Είμαι καθαρή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έστειλαν ευγενικά, υποστηρικτικά λόγια. Μακάρι να μπορούσα να αγκαλιάσω τον καθένα σας. Αυτό θα ήταν πιθανότατα επικίνδυνο και παράνομο» είπε γελώντας η DeGeneres.

Ακόμα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έμαθε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, ενώ βρίσκονταν στο στούντιο.

«Ένα πράγμα που δε σας λένε, είναι ότι μπορεί να έχετε έναν βασανιστικό πόνο στην πλάτη. Δεν ήξερα ότι ήταν ανάμεσα στα συμπτώματα, αλλά μίλησα με κάποιους άλλους που το έχουν. Ποιος ξέρει... τέλος πάντων» είχε πει στους followers της η ίδια όταν νοσούσε.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.