CELEBRITIES

H Chrissy Teigen ξεκίνησε νέο χόμπι με παρότρυνση του ψυχολόγου της


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2021

H Chrissy Teigen ξεκίνησε νέο χόμπι με παρότρυνση του ψυχολόγου της

Η Chrissy Teigen δεν έχει κρύψει πως τον τελευταίο καιρό δίνει μάχη με την κατάθλιψη, ύστερα από την απώλεια του τρίτου της παιδιού με τον διάσημο τραγουδιστή, John Legend. 

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως με παρότρυνση του ψυχολόγου της ξεκίνησε ένα καινούριο χόμπι, το οποίο έκανε γνωστό μέσα από δημοσίευσή στον προσωπικό  λογαριασμό της στο Twitter.

«Ο ψυχοθεραπευτής μου λέει ότι χρειάζομαι κάτι που θα κάνω μόνο για μένα, μιας και δεν έχω απολύτως τίποτα στην παρούσα φάση, lol. Σήμερα ξεκινάει το ταξίδι μου στον κόσμο των αλόγων. Ελπίζω αυτός ο τύπος να με συμπαθήσει. Είναι τόσο όμορφος και φαίνεται τεμπέλης, τον αγαπώ», έγραψε στο twitter την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021, ανεβάζοντας την φωτογραφία ενός αλόγου, με το όνομα Cosmo, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται να ξεκινήσει ιππασία.

Όμως, πολλοί ήταν αυτοί που απάντησαν αρνητικά στην Teigen, καθώς το εξέλαβαν ως επίδειξη του πλούτου της σε καιρό πανδημίας, κατά τον οποίο πολλοί ήταν αυτοί που έχασαν τις θέσεις εργασίας τους και  επομένως δυσκολεύονται οικονομικά. 

Η Chrissy Teigen από την πλευρά της, απάντησε στο παραπάνω tweet αναφέροντας πως πολλοί είχαν παρερμηνεύσει τα λόγια της.

«Πολλοί από εσάς παρερμηνεύσατε αυτό το tweet και μάλλον φταίω εγώ γι’ αυτό. Δεν είπα ότι δεν έχω τίποτα. Είπα ότι δεν έχω τίποτα να κάνω που να είναι μόνο για μένα. Μια συζήτηση με τον θεραπευτή. Ένα χόμπι. Γιατί έχασα ένα μωρό. Και προσπαθώ να καταλάβω τον εαυτό μου. Και δεν αγόρασα ένα άλογο. Αλλά ω θεέ μου, κι αν το έκανα;».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.