CELEBRITIES

Θα είναι η Caitlyn Jenner guest στο Sex & The City;


19 Ιανουαρίου 2021

Θα είναι η Caitlyn Jenner guest στο Sex & The City;

To Sex & Τhe City επιστρέφει και επίσημα, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να κάνει αυτή τη χρονιά ξεχωριστή. Η σειρά που άφησε το σημάδι της στην τηλεόραση των ’90s και ’00s επιστρέφει στις οθόνες μας. Αυτή τη φορά χωρίς την Samantha aka Kim Catrall.

Ωστόσο, δεν είναι αυτή η μοναδική διαφορά. Οι παραγωγοί της σειράς τονίζουν ότι ότι οι χαρακτήρες θα είναι "τόσο φυλετικά διαφορετικοί και πολύχρωμοι όσο η ίδια η πόλη της Νέας Υόρκης". Τόσο η σειρά όσο και οι ταινίες επικρίθηκαν έντονα στο παρελθόν κυρίως γιατί το cast περιλάμβανε αποκλειστικά λευκούς ηθοποιούς, ενώ η δεύτερη ταινία κρίθηκε ιδιαίτερα προσβλητική για τους μουσουλμάνους.

Πηγή κοντά στην παραγωγή είπε στο The Mail την Κυριακή: "Η Samantha δεν θα επιστρέψει, αλλά παρουσιάζουμε δύο νέους χαρακτήρες, δύο δυνατές και γοητευτικές μαύρες γυναίκες, οι οποίες θα βοηθήσουν να παρουσιάσουν τη σειρά σε μια νέα γενιά θεατών και να αντικατοπτρίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον κόσμο στον οποίο ζούμε".

Μια ακόμα έντονη φήμη θέλει την Caitlyn Jenner να κάνει μια guest εμφάνιση. Η 71χρονη είναι η ιδανική εκπρόσωπος της trans κοινότητας ύστερα από την αλλαγή φύλου της το 2015. "Η Caitlyn είναι πάντα στα media με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εδώ και 50 χρόνια. Θα ήταν τέλειο να κάνει μια guest εμφάνιση", είπε ένας insider. "Θέλουν νέα πρόσωπα για τη σειρά, αλλά θέλουν ανθρώπους που οι θεατές γνωρίζουν και τους ενδιαφέρουν".

Δείτε ακόμα: Τα καλύτερα των χειμερινών εκπτώσεων

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.