CELEBRITIES

H Ashley Graham γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της με τον πιο γλυκό τρόπο


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2021

H Ashley Graham γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της με τον πιο γλυκό τρόπο

Το plus size μοντέλο γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Isaac Melenik Giovanni, τον οποίο απέκτησε στις 18 Ιανουαρίου 2020 με τον σύζυγο της, Justin Ervin. 

Το διάσημο supermodel έμαθε πολλά τον πρώτο χρόνο ως μητέρα και τα μοιράστηκε με τον κόσμο σε ένα συγκινητικό βίντεο, δηλώνοντας πως η μητρότητα της «άλλαξε την ζωή και την καρδιά της με τρόπους που δεν φανταζόταν». Στο βίντεο, στο οποίο η Graham κάνει απολογισμό μήνα προς μήνα του πρώτου της χρόνου ως μητέρα, είναι εμφανής ο ενθουσιασμός της, καθώς μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τον χρόνο που πέρασε. Όπως αναφέρει από τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο γιος της ήταν μόλις λίγων ημερών «..έμαθα να αγαπώ με τέτοιον τρόπο που δεν ήξερα ότι μπορώ να αγαπήσω. Ποτέ. Ο κόσμος το λέει, προσπαθεί να σου εξηγήσει, αλλά δεν ξέρεις τι θα πει πραγματική αγάπη, παρά μόνο όταν αποκτήσεις ένα παιδί.»

Παράλληλα, η παραγωγός τους American Beauty Star έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως το γράφω ήδη αυτό, επειδή μοιάζει σαν χθες που συναντηθήκαμε. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν μπορώ να θυμηθώ την ζωή μου χωρίς εσένα. Το να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να μαθαίνεις υπήρξε το μεγαλύτερο δώρο. Έχω τόσες αναμνήσεις από τον πρώτο σου χρόνο και γι' αυτό έφτιαξα ένα βίντεο με τα 12 πράγματα που έμαθα σε 12 μήνες.» 

Δεν ξέχασε να αναφερθεί και στις υπόλοιπες μανούλες που την ακολουθούν, αφιερώνοντας και σε αυτές το βίντεο αναφέροντας πως «αυτή η χρονιά μας έμαθε πώς να είμαστε δυνατές, ευπροσάρμοστες και κτητικές. Στέλνω την αγάπη μου σε όλες που περνούν οποιοδήποτε στάδιο μητρότητας μέσα σε αυτήν την πανδημία.»

Συνεχίζει, αναφέροντας πως «οι προκλήσεις θα έρθουν και θα φύγουν. Οι ευλογίες όμως είναι πολύ μεγαλύτερες από τα μικρά πράγματα που συμβαίνουν κάθε μέρα. Κάντε υπομονή και μην ξεχνάτε πως οι γυναίκες υποστηρίζουμε η μία την άλλη».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.