CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen κατάφερε να γίνει το 12ο άτομο που ακολουθεί ο Joe Biden στο Twitter


The Jennettes

21 Ιανουαρίου 2021

Η Chrissy Teigen κατάφερε να γίνει το 12ο άτομο που ακολουθεί ο Joe Biden στο Twitter

Μετά από πολλές λογομαχίες με τον πρώην πρόεδρο της Αμερικής, Donald Trump στο Twitter, οι οποίες κατέληξαν στο «block » του λογαριασμού του, τέσσερα χρόνια μετά, ο επίσημος λογαριασμός του Προέδρου @POTUS, όχι μόνο ανέστειλε τον αποκλεισμό της Chrissy Teigen, αλλά την κατέστησε ως την πρώτη διάσημη που πλέον ακολουθείται από τον νέο Πρόεδρο της Αμερικής.

Το 35χρονο μοντέλο, το οποίο βρίσκεται με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους στην Washington, DC, λόγω της ορκωμοσίας, έγραψε το πρωί της Τετάρτης: «Γεια σας, @JoeBiden, βρίσκομαι σε αποκλεισμό από τον Πρόεδρο εδώ και τέσσερα χρόνια, μπορώ να έχω ένα follow, παρακαλώ;»

Και έτσι, αργότερα το βράδυ, ενώ ο λογαριασμός ακολουθούσε μέχρι στιγμής άτομα που σχετίζονται με τον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο, η Chrissy Teigen κατάφερε να γίνει μία από τους 12 ακόλουθους του επίσημου λογαριασμού του νέου Προέδρου της Αμερικής. «Θεέ μου, η καρδιά μου! Επιτέλους μπορώ να βλέπω τα tweets του Προέδρου και πιθανότατα δεν θα είναι παλαβομάρες!», έγραψε ως απάντηση στο Twitter της.

Πρόσφατα το μοντέλο δέχθηκε αρνητικές κριτικές όσον αφορά το ταξίδι της στην πρωτεύουσα της χώρας, εξαιτίας των σκληρών μέτρων προστασίας που πάρθηκαν για την ομαλή τέλεση της ορκωμοσίας. Ο σύζυγός της και διάσημος τραγουδιστής, John Legend, ήταν προσκεκλημένος να τραγουδήσει στην τελετή και όπως ήταν φυσικό, τον ακολούθησαν η γυναίκα του και τα παιδιά του. Αυτό όμως δεν άρεσε σε μερικούς χρήστες του Twitter, που έσπευσαν να την κατηγορήσουν, ύστερα από ανάρτησή της που «πακετάρει χαρούμενα»:

«Γεια Chrissy, οι κάτοικοι της DC δεν είναι πολύ "χαρούμενοι" αυτή τη στιγμή και δεν μπορούν ακόμη και να οδηγήσουν μέχρι το μανάβικο, λόγω της στρατιωτικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η πόλη, αλλά ναι, ταξίδεψε εδώ εσύ, ειδικά μέσω μιας πανδημίας. Πόσο χαρούμενος», της απάντησε ένας χρήστης, σύμφωνα με το BuzzFeed, ο οποίος πλέον έχει σβήσει το σχόλιό του.

Ενώ ο ίδιος συνέχισε: «Ο λόγος που την κατηγορώ είναι επειδή φοράει παρωπίδες και σχεδιάζει ένα «ευχάριστο» ταξίδι στο κέντρο της πανδημίας, όταν ο John πραγματοποιεί μια συναυλία που κανείς δεν θα μπορεί καν να δει. Είναι όλα προνόμια και υποβαθμίζει τι πραγματικά γίνεται στη D.C.». Η Chrissy Teigen, φανερά θυμωμένη και αγανακτισμένη απάντησε στο πρώτο tweet πως «δεν είναι δικό της φταίξιμο» και «λυπάται» που ο κόσμος νιώθει απογοητευμένος.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.