CELEBRITIES

H vintage εμφάνιση της Dakota Johnson με άρωμα 60's


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2021

H vintage εμφάνιση της Dakota Johnson με άρωμα 60's

Η Dakota Johnson, η γνωστή πρωταγωνίστρια της τριλογίας 50 Shades Of Grey, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης μια λαμπερή εμφάνιση που μας έκανε να αναπολούμε παλαιότερες δεκαετίες και συγκεκριμένα την δεκαετία του 1960, μιας δεκαετίας γεμάτη στιλ, κομψότητα και ομορφιά.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός βρέθηκε στο The James Corden Show για να προωθήσει τη νέα της κινηματογραφική ταινία Our Friend, και κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Με τόσες λίγες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί εξαιτίας της πανδημίας, η Johnson θέλησε να αξιοποιήσει αυτήν την ευκαιρία για να μας θυμίσει λίγο από αυτόν τον κόσμο, γεμάτο λάμψη και μόδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Young (@kateyoung)

Επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα από τον οίκο μόδας Gucci, σε μανταρινί χρώμα, κεντημένο με πούλια. Το φόρεμα ξεχώριζε επίσης με τις δύο τιρκουάζ λεπτομέρειες στα μανίκια και το λευκό λουλουδάτο μοτίβο που διακοσμούσε τους ώμους. Το look ολοκλήρωσε με ολόχρυσα μεταλλικά πέδιλα, τα Gucci «Crawford», τα οποία είναι ιδανικά για βραδινές εμφανίσεις με ρετρό διάθεση, όπως προδίδει και το όνομά τους, αφιερωμένα στο topmodel των 80s και 90s, Cindy Crawford.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το επίσης ρετρό και βγαλμένο από τα 60s χτένισμα της. Και όταν μιλάμε για μαλλιά την δεκαετία αυτή, καμία άλλη δεν μας έρχεται στο μυαλό από τη μοναδική Brigitte Bardot. Το ογκώδες half-updo, που δημιουργήθηκε από τον διάσημο κομμωτή Mark Towsend, ήταν το τέλειο συμπλήρωμα για το συγκεκριμένο ρετρό φόρεμα: «Αρχικά σκέφτηκα να πάω με μια απλή αλογοουρά της δεκαετίας του '60, αλλά στη συνέχεια η Dakota είχε την ιδέα, «Τι θα έλεγες να κάνουμε ένα μαλλί Bardot;»

Μένει μόνο να δει κάποιος το σπίτι της Dakota Johnson για να καταλάβει την βαθιά αγάπη της ηθοποιού για ρετρό πράγματα. Το σπίτι της, όπως παρουσιάζεται στο βίντεο, αποτελεί μια μίξη του μοντέρνου με το παλιό, με ρετρό εμπνευσμένα έπιπλα και φωτιστικά, ξύλινους τοίχους, πολύ φως και μια βαθιά νότα από τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του 1960.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.