CELEBRITIES

Η κόρη της Madonna, Lourdes μόλις απέκτησε λογαριασμό στο Instagram


The Jennettes

23 Ιανουαρίου 2021

Η κόρη της Madonna, Lourdes μόλις απέκτησε λογαριασμό στο Instagram

Η κόρη της Madonna, Lourdes Leon, απέκτησε λογαριασμό στο Instagram και ήδη έχει εμπλακεί σε λογομαχίες με τους ακόλουθούς της. 

Η 24χρονη πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο Instagram με μία φωτογραφία από την καμπάνια της για τη συνεργασία της Juicy Couture x Parade. 


Στη συνέχεια «ανέβασε» ένα διαφημιστικό βίντεο για τη συνεργασία της Stella McCartney με την Adidas, σκηνοθετημένο από την Anna Pollack. H Leon, την οποία η διάσημη pop star έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της Carlos Leon, μέσα σε λίγες ώρες έχει ήδη αποκτήσει σχεδόν 25 χιλιάδες ακόλουθους. Το μοντέλο δεν ακολουθεί κάποιον προς το παρόν, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει ακριβώς αυτό που σκέφτεται όταν κάποιοι σχολίασαν τη φωτογραφία της.

Όταν ένας χρήστης της έγραψε πως περιμένει το «ντεμπούτο» της στο τραγούδι, εκείνη απάντησε: «θα τραγουδήσω στην κηδεία σου». Τον προηγούμενο μήνα, η Madonna είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την εμπειρία του πρώτου της τατουάζ. Η διάσημη τραγουδίστρια προς τιμήν των πέντε παιδιών της, ζωγράφισε με μελάνι τα αρχικά τους: «L R D M S E»

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.