CELEBRITIES

Η Mandy Moore αγαπά τα floral φορέματα και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την πρώτη της εγκυμοσύνη


The Jennettes

24 Ιανουαρίου 2021

Η Mandy Moore αγαπά τα floral φορέματα και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την πρώτη της εγκυμοσύνη

H Mandy Moore περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο της και τραγουδιστή Taylor Goldsmith και συχνά μοιράζεται την εμπειρία της αυτή με τους followers της στο Instagram. 

Tην Παρασκευή, η διάσημη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία δείχνει περήφανα την κοιλιά της, ποζάροντας με ένα ασπρόμαυρο floral φόρεμα της εταιρείας Hatch στον καθρέφτη του μπάνιου της. Τα λιτά κυματιστά μαλλιά της και ένα έντονο ροζ κραγιόν συμπληρώνουν το maternity style της λίγο καιρό πριν κρατήσει στην αγκαλιά το μωρό της.

Η ίδια αγαπά τα φορέματα με λουλουδένια μοτίβα και είναι μάλλον το go to outfit σε αυτήν την περίοδο που διανύει. Λίγες μέρες πριν, είχε ποστάρει άλλη μία φωτογραφία της, ασπρόμαυρη αυτή τη φορά με ένα υπέροχο λουλουδένιο φόρεμα που δένει στον λαιμό από την φωτογράφισή της με τη Jenna Jones, με τη λεζάντα «Almost there».

Πέρα όμως από τις όμορφες στιγμές και την χαρά για την εγκυμοσύνη της, η star δεν διστάζει να μοιραστεί και τις δύσκολες στιγμές της. Στα τέλη Δεκεμβρίου η Moore έκανε μία δημοσίευση στην οποία ρωτούσε τους followers της αν νιώθουν και εκείνοι στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους «Ναυτία, εξάντληση και έτοιμες να κλάψουν» ενώ πρόσθεσε ότι αισθάνεται πως όλα γυρίζουν. Λίγο αργότερα επανήλθε, ευχαριστώντας τον κόσμο και τις άλλες γυναίκες για τις εμπειρίες που μοιράστηκαν μαζί της και τη στήριξη που έλαβε μέσα από τα μηνύματα που της έστειλαν και πρόσθεσε, «Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα και σίγουρα νιώθω λιγότερο «εκτός» αλλά πηγαίνω με το ρεύμα και περιμένω να νιώσω όλα αυτή την αίσθηση ξανά σύντομα. Οι ορμόνες δεν είναι αστείο πράγμα».

Η Mandy Moore και ο Taylor Goldsmith παντρεύτηκαν το 2018 σε μία κλειστή τελετή στην αυλή του σπιτιού της star. Το υπέροχο ροζ Rodarte νυφικό της και η boho διακόσμηση που είχε επιλέξει στις ίδιες αποχρώσεις τον έκαναν έναν από τους πιο aesthetic pleasant διάσημους γάμους.

Το ζευγάρι αποκάλυψε το νέο της εγκυμοσύνης τον περασμένο Σεπτέμβριο με άλλο ένα post στο Instagram με την ηθοποιό χαμογελαστή να φοράει ένα ακόμη floral φόρεμα και τον σύζυγό της να την έχει αγκαλιά κρατώντας απαλά την κοιλιά της. Από κάτω έγραφαν, «Baby Boy Goldsmith coming early 2021 💙».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.