CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton απέκτησαν ένα νέο αξιολάτρευτο μέλος στην οικογένειά τους


The Jennettes

25 Ιανουαρίου 2021

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton απέκτησαν ένα νέο αξιολάτρευτο μέλος στην οικογένειά τους

Το κατοικίδιο που είχαν επί 9 χρόνια ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, ο Lupo, ένα σκυλάκι ράτσας Cocker Spaniel, απεβίωσε τον προηγούμενο Νοέμβρη. Πριν συμβεί αυτό το τραγικό συμβάν είχαν προσθέσει κρυφά ένα τετράποδο μέλος στην οικογένειά τους, το οποίο μάλιστα είναι και ανιψάκι του Lupo! 

Ο αδερφός της Δούκισσας του Cambridge, James Middleton, ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Instagram τον περασμένο Μάη πως το κατοικίδιο του και αδερφή του Lupo, Luna γέννησε 6 «γλυκύτατα» κουτάβια και πως δεν θα τα κρατούσε, καθώς όλα τα περίμεναν «ζεστά σπίτια». Ένας φίλος της βασιλικής οικογένειας ανέφερε στη DailyMail: «Το νέο κουτάβι είναι αξιολάτρευτο και ολόκληρη η οικογένεια είναι ξετρελαμένη. Στεναχωρήθηκαν πολύ όταν πέθανε ο Lupo και ήλπιζαν ότι ένα νεότερο σκυλί θα του έκανε παρέα και θα του έδινε λίγο περισσότερη ζωή και ενέργεια».

Ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια φωτογραφία από το νέο κατοικίδιο της πριγκιπικής οικογένειας. Ο Lupo ήταν χριστουγεννιάτικο δώρο από τους γονείς της Middleton το 2011, την ίδια χρονιά που πραγματοποιήθηκε και ο γάμος του ζευγαριού και τους βοήθησε σε μια δύσκολη εποχή για το ζευγάρι, όταν ο πρίγκιπας William έφυγε για 6 βδομάδες θητείας στα νησιά Falkland.

Ήταν πολύ αγαπητός από την οικογένεια, ενώ μετέπειτα ήταν πολύ προστατευτικός απέναντι στα παιδιά του ζευγαριού, και ειδικά στον πρίγκιπα George, στου οποίου το όνομα, σύμφωνα με το περιοδικό Times, το κατοικίδιο βοήθησε στην επιλογή. Το ζευγάρι έγραψε διάφορα ονόματα σε χαρτιά κάτω στο πάτωμα και άφησαν τον Lupo να διαλέξει.

Όταν απεβίωσε το αγαπημένο τους κατοικίδιο, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ανακοίνωσαν τα κακά νέα, γράφοντας: «Με θλίψη το περασμένο Σαββατοκύριακο πέθανε ο αγαπητός μας σκύλος Lupo. Βρίσκεται στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννέα χρόνια και θα μας λείψει τόσο πολύ».

Ενώ σε ανακοίνωση προέβη και ο James Middleton για το κατοικίδιο της οικογένειας, μέσα από τον δικό του λογαριασμό: 

«Πολλοί άνθρωποι με την πάροδο των ετών με πλησίασαν για τον πόνο της απώλειας ενός σκύλου και για τους περισσότερους, η απώλεια ενός σκύλου είναι, σχεδόν σε κάθε περίπτωση, συγκρίσιμη με την απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου», ενώ συνέχισε συγκινημένος: «Ο πόνος που ένιωσα από την απώλεια του πρώτου σκύλου μου, της Tilly το 2017, εξακολουθεί να με πληγώνει και όταν άκουσα τα νέα για τον Lupo με πλημμύρισαν πολλά συναισθήματα».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.