UPDATE #NOW

Ο ξεχωριστός Bernie Sanders απολαμβάνει τα meme για τα γάντια του και συγκεντρώνει χρήματα για καλό σκοπό


The Jennettes

25 Ιανουαρίου 2021

Ο ξεχωριστός Bernie Sanders απολαμβάνει τα meme για τα γάντια του και συγκεντρώνει χρήματα για καλό σκοπό

H ορκωμοσία του 46ου Αμερικανού Προέδρου, Joe Biden τα είχε όλα. Συγκίνηση, εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθηλωτικές ερμηνείες και ομιλίες, αλλά και ευτράπελα. Ένα από αυτά έγινε μέσα σε λίγες ώρες το απόλυτo viral και εξακολουθεί να προσελκύει τα βλέμματα του κοινού. Ο Bernie Sanders έκλεψε την παράσταση με τα μάλλινα γάντια του και έγινε έμπνευση για αμέτρητα ξεκαρδιστικά memes.

Ο 79χρονος Γερουσιαστής επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια με σχέδια για να αντέξει το κρύο της Washinghton. Εκτός όμως από το κατά τα άλλα απαραίτητο και πρακτικό αξεσουάρ, ο τρόπος που κάθεται στην καρέκλα, έχοντας σταυρωμένα τα χέρια στο στήθος, ήταν αρκετός για να πάρει το Twitter φωτιά. 

Ο άνδρας που εμφανίστηκε με σκούρο χακί μπουφάν αντί για κοστούμι ή παλτό, και μάλλινα ζακάρ γάντια σε καφέ αποχρώσεις, όχι μόνο γελά με τα memes για την εμφάνισή του αλλά έχει σκοπό με αυτά να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό. Σε σχετική ερώτηση του από το CNN, αν διασκεδάζει όσο και ο υπόλοιπος κόσμος με τα memes που δημιουργήθηκαν με την εικόνα του, ο Sanders απάντησε ότι χαίρεται πραγματικά γιατί αυτή η εικόνα μπορεί να συμβάλλει ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για μέρος του αμερικανικού λαού που τα έχει πραγματικά ανάγκη. 

Όπως έσπευσε να απαντήσει χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Όχι μόνο διασκεδάζουμε αλλά αυτό που κάνουμε εδώ στο Βερμόντ είναι ότι θα πουλάμε σε όλη τη χώρα φούτερ και μπλουζάκια και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ελπίζω γύρω στα δύο εκατομμύρια δολάρια, θα πάνε σε προγράμματα όπως το Meals on Wheels που παρέχουν φαγητό σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα. Επομένως, φαίνεται ότι είναι κάτι καλό, όχι μόνο κάτι αστείο». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μπλουζάκια με την εικόνα του Bernie Sanders από την ορκωμοσία πωλούνται από το κατάστημα της καμπάνιας του γερουσιαστή και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, έχουν εξαντληθεί λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits