UPDATE #NOW

Οι Simpsons «ξαναχτυπούν»- Το προφητικό ντύσιμο της Kamala Harris 21 χρόνια πριν


The Jennettes

23 Ιανουαρίου 2021

Οι Simpsons «ξαναχτυπούν»- Το προφητικό ντύσιμο της Kamala Harris 21 χρόνια πριν

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons απασχολεί τα μέσα σχετικά με τις προβλέψεις της. Αυτή τη φορά, όπως φαίνεται, προέβλεψε το ρούχο που φόρεσε η Αντιπρόεδρος Kamala Harris στην ορκωμοσία της... 21 χρόνια πριν! Για την ιστορική μέρα της ορκωμοσίας της η Kamala Harris επέλεξε ένα σύνολο σε σημαδιακή μωβ απόχρωση από τον Christopher John Rogers, μαζί με τις χαρακτηριστικές πέρλες της. 

Κάποιοι χρήστες του Twitter παρατήρησαν πως αυτά τα ρούχα τούς θύμιζαν εκείνα που είχε φορέσει ο χαρακτήρας της σειράς Lisa, ως θεωρητική Πρόεδρος, στο επεισόδιο «Bart To The Future» το 2000. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως στη σειρά υποτίθεται ότι η Lisa έχει αναλάβει τα καθήκοντα της μετά από τον προηγούμενο Πρόεδρο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον... Donald Trump! Αναφερόμενη στους συμβούλους της λέει: «Όπως γνωρίζετε, έχουμε κληρονομήσει μια τεράστια οικονομική κρίση από τον Πρόεδρο Trump». Ναι, καλά ακούσατε! Οι Simpsons είχαν προβλέψει και αυτό στην μακρόβια ιστορία τους.

Όπως αναφέρθηκε, δεν είναι η πρώτη φορά που η σειρά προέβλεψε ένα γεγονός. Ένα επεισόδιο του 1996 ασχολήθηκε με εξέγερση του Καπιτωλίου, ενώ άλλα περιλαμβάνουν αναφορές σε γεγονότα όπως είναι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτέμβρη 2001 στους Δίδυμους Πύργους, η εξαγορά της Disney από την 20th Century Fox, το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, ο ιός Έμπολα κ.α.

Οι δημιουργοί της σειράς έχουν πολλές εξηγήσεις να δώσουν. Το πιο πιθανό όμως είναι, πως λόγω των πολλών χρόνων που η σειρά υπάρχει στην τηλεόραση, είναι φυσιολογικό να εξαντλούν την φαντασία τους με διάφορα θέματα και να στέκονται τυχεροί σε πολλά από αυτά. Πάντως, αναλογιζόμενοι όλα αυτά, είναι πρέπον να θέσουμε το ερώτημα αν «η ζωή μιμείται την τέχνη» ή το αντίστροφο.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits