CELEBRITIES

George Clooney: «Η γυναίκα μου είναι πολύ έξυπνη για μένα»


The Jennettes

25 Ιανουαρίου 2021

George Clooney: «Η γυναίκα μου είναι πολύ έξυπνη για μένα»

Ο 59χρονος Αμερικανός ηθοποιός George Clooney ήταν για χρόνια ο πιο γοητευτικός εργένης του Hollywood. Όμως ο ίδιος έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε τη γνωστή δικηγόρο, Amal Alamuddin και μάλιστα απέκτησαν μαζί τα δίδυμα Alexander και Ella, δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια. Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει χάσει πολλά στοιχήματα φίλων του που είχαν προβλέψει ότι θα κάνει τη δική του οικογένεια. 

Μάλιστα, μια δήλωσή του για εκείνη, μας έκανε να τον αγαπήσουμε λίγο παραπάνω. «Είναι πραγματικά πολύ έξυπνη για μένα. Τώρα κάνουμε όλες τις επικοινωνίες μας μέσω Zoom. Εκείνη μιλάει με αναγνωρισμένους επιστήμονες και εγώ με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν». Αν αυτό δεν είναι πραγματικός θαυμασμός, τότε τι είναι;

Ακόμη, παραδέχεται ότι εν μέσω πανδημίας, έχει μειώσει σημαντικά τον φόρτο εργασίας του .«Η καλή πλευρά αυτής της φοβερής πανούκλας: Μπορώ να βάζω τα παιδιά μου στο κρεβάτι κάθε βράδυ και να παίρνω πρωινό μαζί τους το πρωί».

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.