CELEBRITIES

H Salma Hayek ποζάρει στα 54 της με ολόσωμο μαγιό και μας δείχνει τις εντυπωσιακές αναλογίες της


The Jennettes

25 Ιανουαρίου 2021

H Salma Hayek ποζάρει στα 54 της με ολόσωμο μαγιό και μας δείχνει τις εντυπωσιακές αναλογίες της

Η Salma Hayek αναμφίβολα είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του Hollywood και κάθε της εμφάνιση μας χαρίζει έμπνευση. Εκτός βέβαια από το γεγονός ότι είναι μια γοητευτική γυναίκα, διαθέτει και ένα υπέροχο καλογυμνασμένο κορμί, που πολλές φορές το θαυμάζουμε μέσα από το Instagram της. 

Η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία που ποζάρει χαλαρή δίπλα στην πισίνα της και απολαμβάνει τον ήλιο. Φυσικά, σταθήκαμε στο κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της που αναδεικνύει μοναδικά τις καμπύλες της και μας δείχνει πως για να έχουμε ένα ωραίο σώμα, χρειάζεται αρκετός κόπος. 

Η ίδια μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, ενημερώνει το κοινό της για το πώς περνάει τα Σαββατοκύριακα και η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη σε αυτή τη φάση της ζωής της. Χαρακτηριστικά, κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: #sundayvibes.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.