CELEBRITIES

Τι δουλειές έκαναν οι celebrities πριν γίνουν διάσημοι;


The Jennettes

30 Ιανουαρίου 2021

Τι δουλειές έκαναν οι celebrities πριν γίνουν διάσημοι;

Όλοι πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου, σωστά; Το ίδιο ισχύει και για τους αγαπημένους μας σταρ. Διάσημοι άνθρωποι έχουν συχνά αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους τις πρώτες δουλειές που έκαναν πριν καταφέρουν να πετύχουν επαγγελματικά στον χώρο που διάλεξε ο καθένας. Ποια διάσημη γυναίκα όμως θα μπορούσε να σου έχει σερβίρει στα McDonald´s ή να έχει γράψει το προσκλητήριο γάμου σου;

Συγκεντρώσαμε παρακάτω 11 celebrities και τις πρώτες του δουλειές.

Meghan Markle, Δούκισσα του Sussex

Η Meghan Markle πριν ασχοληθεί με την υποκριτική είχε προσπαθήσει να κάνει διπλωματική καριέρα, είχε άλλωστε και πτυχίο στις Διεθνείς σχέσεις. Το δεύτερο όμως σκέλος του πτυχίου της, το Θέατρο, ήταν αυτό που τελικά την κέρδισε. Όσο όμως προσπαθούσε να μπει στον χώρο είχε ως side job την καλλιγραφία, για την ακρίβεια συνήθιζε να σχεδιάζει προσκλήσεις γάμου, όπως αυτή της ηθοποιού Paula Patton και του Robin Thicke το 2015.


Margot Robbie

Η διάσημη ηθοποιός μεγάλωσε σε μία φάρμα στο Queensland της Αυστραλίας με τη μητέρα και τα αδέρφια της. Για να βοηθήσει οικονομικά, εργαζόταν από πολύ μικρή ηλικία με την αγαπημένη της δουλειά να είναι αυτή στα Subway. «Ήμουν «καλλιτέχνης του sandwich», αυτός είναι ο ιδανικός τίτλος. Είναι η πιο αγαπημένη μου δουλειά από όλες, διασκέδαζα τόσο πολύ και αλήθεια ήμουν πολύ καλή σε αυτό», έχει δηλώσει στο GQ.


Brad Pitt

Κι όμως, υπάρχει κάποιος που σκέφτηκε ότι το όμορφο πρόσωπο του Brad Pitt θα ταίριαζε τέλεια να κρυφτεί πίσω από ένα τεράστιο κοστούμι κοτόπουλου. Η πρώτη δουλειά του ηθοποιού ήταν στο εστιατόριο «El Pollo Loco» του Hollywood, έξω από το οποίο έπρεπε να στέκεται ντυμένος κοτόπουλο και να προσκαλεί τον κόσμο στο κατάστημα. Αν πάτε ποτέ σε κάποιο celeb-themed bus tour στο L.A., υπάρχουν 99% πιθανότητες να σας πάνε από εκεί.


Lucy Liu

Η αγαπημένη μας άγγελος του Charlie πριν μετακομίσει στο L.A. κι αναλάβει τον πρώτο της ρόλο, έκανε τρεις δουλειές και δούλευε 7 ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να κυνηγήσει το όνειρο της. «Δούλευα λοιπόν πέντε μέρες ως γραμματέας και τα Σαββατοκύριακα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, δούλευα ως προπονήτρια aerobic ενώ τα βράδια, δούλευα ως hostess σε καταστήματα. Ήταν εξαντλητικό, αλλά ήμουν ενθουσιασμένη που το έκανα αυτό», είχε πει στους The Seattle Times.


Tan France

Ο fashion expert του «Queer Eye» στο Netflix και συμπαρουσιαστής της Alexa Chung στο Next In Fashion φορούσε τη στολή του αεροσυνοδού σε μεγάλη αεροπορική εταιρία. Ωστόσο αυτό κράτησε μόλις για δύο μήνες γιατί όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δεν του ταίριαζε και ένιωθε σαν «ένδοξος σερβιτόρος».


Nicole Kidman

Για την πολυβραβευμένη Αυστραλή ηθοποιό, η πρώτη της δουλειά ήταν στο θέατρο, όχι όμως στην κεντρική σκηνή. Η Kidman είχε τη δουλειά του φροντιστή στο θέατρο Capitol του Sydney. «Μια φορά οι τουαλέτες χάλασαν και έπρεπε να τα καθαρίσω όλα. Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό. Ήμουν γονατισμένη, καθαρίζοντας τα πάντα. Ήταν αηδιαστικό. Δεν ήξερα ότι ήταν στην περιγραφή της εργασίας», θυμάται η ίδια.


Rachel McAdams

Μπορεί μέχρι τα 18 της η Rachel McAdams να ήταν επαγγελματίας αθλήτρια του πατινάζ, η πρώτη της δουλειά όμως ήταν στα 16 της σε κάποιο καταστήματα McDonald´s του Λονδίνου, όπου μεγάλωσε. Στο ίδιο κατάστημα δούλευαν και τα αδέρφια της, με την αδερφή της να είναι manager του καταστήματος. Η McAdams έχει πει στους New York Times. «Είμαι κάτι σαν ονειροπόλα και αργόσχολη, οπότε με άφηναν μόνο να είμαι η «φιλική φωνή» που σε χαιρετάει όταν μπαίνεις στο εστιατόριο. Ήμουν αργή - θα οργάνωνα τα  sweet and sour packets ενώ η ουρά είχε βγει έξω από την πόρτα».


Jon Hamm

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Don Draper του «Mad Men» έκανε κάτι λιγότερο από το να πίνει το ποτό του πίσω από κάποιο μεγάλο εταιρικό γραφείο; O Hamm όμως πριν ασχοληθεί ενεργά με την υποκριτική, το 1996 συγκεκριμένα, δούλευε ως βοηθός ενδυματολόγου στα σετ soft-core ταινιών πορνό που προβάλλονταν στο Cinemax. «Ήταν ψυχοφθόρο», έχει πει ο ίδιος.


Jennifer Aniston

Όταν η Aniston μετακόμισε στο Los Angeles και πριν πάρει τον πρώτο της ρόλο στο sitcom «Molloy» το 1990, η πρώτη δουλειά που βρήκε ήταν σε telemarketing. «Έτυχε να ήμουν εκεί για 3 μήνες και πήγα σε οντισιόν», έχει αναφέρει στο Self. Και κάπως έτσι έγινε η αρχή μίας υπέροχης καριέρας.


Mila Kunis

Η Mila Kunis πήρε την πρώτη της δουλειά όταν ήταν μόλις 7 ετών. Όταν μετακόμισε με την οικογένειά της από την Ουκρανία στην Αμερική, οι γονείς της την έγραψαν σε μαθήματα θεάτρου για να βελτιώσει τα αγγλικά της. Εκεί την είδε κάποιος ατζέντης και της πρότεινε να συμμετάσχει σε μία διαφήμιση της Barbie. «’Ήταν φανταστικά. Σκέφτηκα, θα πάρεις παιχνίδια από αυτήν την δουλειά! Το αγάπησα και άρχισα να δουλεύω εντατικά» έχει πει στο W Magazine.


Ashton Kutcher

Ο διάσημος ηθοποιός έκανε πολλές δουλειές πριν μετακομίσει στην πόλη των αστέρων. Η οικογένεια του είχε μία φάρμα στην Iowa, όπου βοηθούσε μεγαλώνοντας, ως cowboy αφού η αρμοδιότητα του ήταν τα ζώα. Μετά από αυτό δούλεψε στα καταστήματα της εταιρείας τροφίμων General Mills όπου καθάριζε τα κουτιά με τα δημητριακά.

 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.