CELEBRITIES

H Kate Hudson χορεύει με την κόρη της Rani Rose και ξετρελαίνουν το Instagram


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2021

H Kate Hudson χορεύει με την κόρη της Rani Rose και ξετρελαίνουν το Instagram

Την Τετάρτη το πρωί η Kate Hudson μοιράστηκε στο Instagram το πιο χαριτωμένο video με την κόρη της. Σε αυτό η διάσημη ηθοποιός και η 2 ετών κόρη της Rani Rose, η οποία κάθεται στο καρεκλάκι της, τρώνε αυγά για πρωινό, τραγουδούν και χορεύουν. 

Σε κάποιο σημείο του video ακούγεται η Hudson να λέει «Αγαπώ τα αυγά μου. Εσύ τι αγαπάς;» και μετά να τραγουδά «Πώς τρώμε; Έτσι ακριβώς», με την μικρή να απαντά «μμμμ» καθώς τρώει και κάνει μορφασμούς. Είναι φανερό πως μαμά και κόρη αγαπάνε να περνούν χρόνο μαζί και το γιορτάζουν. Ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας η ίδια συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες και video από την καθημερινότητά τους στο σπίτι.


H πρωταγωνίστρια του «Πώς να χάσετε έναν άνδρα σε 10 ημέρες» απέκτησε την κόρη της το 2018 μέσα από τη σχέση της με τον μουσικό Danny Fujikawa. Αν και έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι τον Μάιο του 2019, γνωρίζονται μεταξύ τους για πάνω από 15 χρόνια. Ο Fujikawa είναι ετεροθαλής αδερφός του κολλητού φίλου της Hudson. Η ίδια έχει δηλώσει ότι παρέκαμψαν το κομμάτι του να γνωρίσει ο ένας τον άλλον όταν έβγαιναν «Όσον αφορά την οικογένεια, ξέρω την οικογένειά του από πάντα. Το να έχεις έναν τέτοιο δεσμό, είναι πραγματικά ισχυρό».


Η 41 ετών σταρ έχει δύο ακόμη παιδιά. Τον 17χρονο Ryder, από τον γάμο της με τον Chris Robinson και τον 9χρονο Bingham από τη σχέση με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Matt Bellamy. Η ίδια πρόσφατα μίλησε στο Sunday Today with Willie Geist για το πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά από τρεις διαφορετικούς μπαμπάδες. «Έχω πολλούς μπαμπάδες, έχω παιδιά παντού» είπε, γελώντας. «Οι μόνες προσδοκίες που έχω στη ζωή μου που είναι πραγματικά υψηλές είναι από τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Δουλεύω πολύ σκληρά γι'αυτό, και ελπίζω για το καλύτερο».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.