CELEBRITIES

Η Pamela Anderson παντρεύτηκε για πέμπτη φορά


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2021

Η Pamela Anderson παντρεύτηκε για πέμπτη φορά

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο σε αποκλειστική συνέντευξη της στη Daily Mail, αποκάλυψε πως παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, Dan Hayhurst, την παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι της στο Vancouver.

Όπως αποκαλύπτει η DailyMail, η Pamela Anderson, η οποία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα παραιτηθεί από τα social media, ερωτεύτηκε τον σωματοφύλακά της κατά τη διάρκεια του lockdown. Η κλειστή τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Anderson στο Vancouver, χωρίς οικογένεια και φίλους, ενώ μια κοντινή πηγή της ηθοποιού αποκάλυψε στο CNN πως εκείνη είναι πιο «ευτυχισμένη από ποτέ» και ο Hayhurst παντρεύτηκε την «γυναίκα των ονείρων του».

«Παντρεύτηκα στο ακίνητο που αγόρασα από τους παππούδες μου πριν από 25 χρόνια, εδώ όπου οι γονείς μου παντρεύτηκαν και είναι ακόμα μαζί», είπε στη Daily Mail. Τα νέα έρχονται λιγότερο από έναν χρόνο αφότου παντρεύτηκε τον Jon Peters για 12 ημέρες, κάτι που αργότερα αμφισβήτησε σε μια συνέντευξη στους The New York Times: «Δεν ήμουν παντρεμένη. Όχι. Είμαι ρομαντική. Νομίζω ότι είναι ένας εύκολος στόχος. Και νομίζω ότι οι άνθρωποι ζουν μόνο με φόβο. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό, αλλά νομίζω ότι ο φόβος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό».

Προηγουμένως, το διάσημο μοντέλο του Playboy, παντρεύτηκε για πρώτη φορά με τον Tommy Lee το 1995, όπου μαζί απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 1998. Στη συνέχεια παντρεύτηκε και χώρισε τον Kid Rock το 2006, ενώ έχει παντρευτεί τον Rick Solomon δύο φορές, μία φορά το 2007 και το 2013. 

Όσον αφορά το αν οι νεόνυμφοι σκοπεύουν να πάνε σε ταξίδι του μέλιτος όταν αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, η Anderson δήλωσε: «Κάθε μέρα είναι μήνας του μέλιτος». Την Τρίτη, η διάσημη ηθοποιός της θρυλικής σειράς Baywatch, μοιράστηκε, όπως είπε, την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram, γράφοντας: «Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο Instagram, Twitter και Facebook».

«Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα κοινωνικά μέσα και τώρα που έχω βρει τη ζωή που με εμπνέει μέσα από την ανάγνωση και τη φύση, είμαι ελεύθερη», έγραψε. Ενώ συνέχισε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της: «Ευχαριστώ για την αγάπη, στέλνω ευλογίες σε όλους. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε τη δύναμη και την έμπνευση για να ακολουθήσετε τον σκοπό σας και να μην παρασυρθείτε από τη σπατάλη χρόνου».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.