CELEBRITIES

H Kristen Stewart μεταμορφώνεται στην πριγκίπισσα Diana και η πρώτη της εικόνα μας αφήνει άφωνους


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2021

H Kristen Stewart μεταμορφώνεται στην πριγκίπισσα Diana και η πρώτη της εικόνα μας αφήνει άφωνους

Η νέα ταινία του Pablo Larraín, Spencer, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Kristen Stewart, αναμένεται να σηματοδοτήσει την 25η επέτειο από τον θάνατο της αγαπημένης «πριγκίπισσας του Λαού», Diana. Τον Ιούνιο του 2020, έγινε γνωστό ότι η Kristen Stewart θα έπαιζε την πριγκίπισσα Diana σε μια νέα βιογραφική ταινία με όνομα Spencer και τώρα έχουμε την πρώτη εμφάνιση.

Η Neon Films κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της Stewart ως Lady Diana στο Twitter και η ομοιότητά της είναι απίστευτη.

Αν νομίζατε πώς αυτή ήταν η πριγκίπισσα Diana, τότε κάνετε λάθος! Ντυμένη με κόκκινο σακάκι και ξανθιά περούκα, η Kristen Stewart ενσαρκώνει περίφημα τη Λαίδη Diana σε αυτό το στιγμιότυπο. Με τίτλο το πατρικό της όνομα, η ταινία Spencer θα ακολουθήσει τη Diana κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου των διακοπών της στο κτήμα Sandringham της Βασιλικής Οικογένειας, όταν αποφασίζει να τερματίσει το γάμο της με τον Πρίγκιπα Charles.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, καθώς το 2022 θα σηματοδοτήσει την 25η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας. Η Stewart δήλωσε πως η ταινία είναι μια «βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Diana σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο στη ζωή της». Όπως συμπλήρωσε η διάσημη ηθοποιός: «Είναι μια φυσική δήλωση του αθροίσματος των μερών της, η οποία ξεκινά με το όνομα της. Spencer. Είναι μια σκληρή προσπάθεια για να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Diana προσπαθεί να κρατήσει τι σημαίνει το όνομα γι' αυτήν».

Ενώ πρόκειται να είναι ο ρόλος της ζωής της για τη Stewart, η επιλογή της γνώρισε διάφορες αντιδράσεις από τους οπαδούς, ωστόσο, φαίνεται ότι εργάζεται σκληρά για να τους αποδείξει ότι είναι λάθος. Σε συνέντευξή της στο InStyle τον Οκτώβριο, η Stewart παραδέχτηκε ότι «είχε καιρό να αισθανθεί τόσο ενθουσιασμένη για έναν ρόλο». Εκτός από το να πετύχει την προφορά, πρόσθεσε επίσης ότι διαβάζει βιογραφίες για να γνωρίσει καλύτερα τη βασιλική Οικογένεια. 
«Είναι μία από τις πιο θλιβερές ιστορίες που υπήρξαν ποτέ και δεν θέλω να παίξω απλώς τη Diana. Θέλω να την γνωρίσω πραγματικά», είπε η διάσημη ηθοποιός.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.