CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδεχτεί τον Joe Biden στο Παλάτι


The Jennettes

2 Φεβρουαρίου 2021

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδεχτεί τον Joe Biden στο Παλάτι

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα η βασίλισσα Ελισάβετ θα έχει μια σημαντική συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Αμερικής, Joe Biden. Mε 13 από τους 14 τελευταίους Προέδρους των ΗΠΑ μάλιστα στο παρελθόν είχε συναντηθεί και τώρα ήρθε η ώρα να συνομιλήσει και με τον Joe Biden. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφθεί το παλάτι του Buckingham το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η βασίλισσα θα υποδεχτεί τον Biden μαζί με άλλους παγκόσμιους ηγέτες με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της G7 που θα πραγματοποιηθεί στην Κορνουάλη.  Στη διοργάνωση θα είναι παρόντες, ο πρίγκιπας Κάρολος, η Δούκισσα της Κορνουάλης, αλλά και ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge. 

Η βασίλισσα βέβαια, θα έχει την ευκαιρία και για μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο καθώς οι δύο χώρες έχουν μια καλή σχέση. Μέχρι τώρα ούτε ο Λευκός Οίκος ούτε το Παλάτι έχουν κάνει επίσημη ανακοίνωση για τη συνάντηση αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Joe Biden διατηρούν επαφή.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.