CELEBRITIES

Η Kylie Jenner διοργάνωσε τα πιο εντυπωσιακά τρίτα γενέθλια για τη μικρή Stormi


The Jennettes

2 Φεβρουαρίου 2021

Η Kylie Jenner διοργάνωσε τα πιο εντυπωσιακά τρίτα γενέθλια για τη μικρή Stormi

Μπορεί η Kylie Jenner να μην μπόρεσε φέτος να πραγματοποιήσει το «Stormi World» για τα τρίτα γενέθλια της κόρης της Stormi λόγω της πανδημίας, αποφάσισε όμως να οργανώσει ένα εντυπωσιακό πάρτι στο σπίτι με προσκεκλημένα όλα τα ξαδέρφια της μικρής, και την οικογένεια Kardashian-Jenner.

Μέσα από τα stories που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Instagram, μας άφησε να ρίξουμε μια ματιά στους φετινούς εορτασμούς για τα γενέθλια της Stormi. Στην είσοδο του σπιτιού χρυσά μπαλόνια υποδέχτηκαν τους καλεσμένους, τα οποία έγραφαν «3rd Times a Charm».

Η εορτάζουσα ήταν ντυμένη με ένα φουσκωτό ροζ φόρεμα και τιάρα, ενώ το θέμα του πάρτι ήταν φυσικά οι πριγκίπισσες.  Η Kylie δεν απέφυγε τους εντυπωσιασμούς με ένα μεγάλο candy bar, καροτσάκι με παγωτό, μία ολόκληρη καντίνα Cane με τις αγαπημένες τους κοτομπουκιές, ένα πολύχρωμο φουσκωτό με το πρόσωπο της κόρης της και φυσικά το δικό της merch ρούχων.

jenny.gr

Οι αδερφές της μοιράστηκαν και εκείνες λεπτομέρειες από το πάρτι στα social media. Highlights ήταν η άμαξα εξ ολοκλήρου από μπαλόνια και το χάρτινο κάστρο με τα δεκάδες μπαλόνια, μέσα στο οποίο είχε στηθεί το τραπέζι για τα παιδιά. Η Kourtney είναι μητέρα δύο γιων, του 11χρονου Mason και του 6χρονου Reign και μίας κόρης της 8χρονης Penelope. Η Kim έχει τέσσερα παιδιά, την North που είναι 7, την Chicago 3 ετών και τα αγόρια Saint 5 ετών και Psalm 1 έτους. Τέλος, η Khloe είναι μητέρα ενός κοριτσιού, της 2χρονης True.

Νωρίτερα, οι γονείς της Stormi είπαν χρόνια πολλά στην κόρη τους μέσα από τα social media. H Jenner ανάμεσα σε άλλα έγραψε, «Σε ευχαριστώ θεέ μου που έστειλες αυτήν την μικρή ψυχή σε εμένα. Κλαίω σήμερα επειδή δεν μπορώ να σταματήσω τον χρόνο. 🥺».

jenny.gr

 

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.