CELEBRITIES

Το συμβολικό δώρο που έκανε η Jill Biden και ενθουσίασε τη Michelle Obama 


The Jennettes

3 Φεβρουαρίου 2021

Το συμβολικό δώρο που έκανε η Jill Biden και ενθουσίασε τη Michelle Obama 

H Michelle Obama και η Jill Biden έχουν αναπτύξει μια στενή σχέση και η μία στηρίζει την άλλη. Μάλιστα, η πρώην Πρώτη Κυρία υπερασπίστηκε δημόσια την Jill Biden και πήρε το μέρος της όταν την έκριναν για την επιλογή της να διατηρήσει τον τίτλο Dr μπροστά από το όνομά της. Πρόσφατα λοιπόν, αποφάσισε να της στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο που την ενθουσίασε και το μοιράστηκε με τους followers της στα social media.

H Μichelle μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με το καλάθι γεμάτο με λαχανικά. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα:

"Είμαι ευγνώμων για αυτό το όμορφο πακέτο από την υπέροχη @FLOTUS”. Αυτά τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου  ήταν μια φανταστική και νόστιμη έκπληξη". To δώρο της συμβολικό καθώς η Jill γνωρίζει ότι η Michelle είχε κάνει σκληρή δουλειά για να διατηρήσει τον κήπο του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της θητείας της. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.