ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Hailey Bieber ποζάρει με τη μητέρα της και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι ολοφάνερη


Ελένη Τσούτση

3 Φεβρουαρίου 2021

H Hailey Bieber ποζάρει με τη μητέρα της και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι ολοφάνερη

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την αλαβάστρινη επιδερμίδα της Hailey Bieber καθώς και για τα μυστικά που ακολουθεί στην καθημερινή της ρουτίνα. Η ίδια είναι λάτρης του skincare και δεν αμελεί να κάνει τα βασικά βήματα ώστε να διατηρεί ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα. 

Μέσα από τα stories στο Instagram μας δείχνει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και δεν αποχωρίζεται από το νεσεσέρ της. Βέβαια, από ότι φαίνεται, δεν είναι μόνο θέμα σωστής περιποίησης αλλά είναι και θέμα DNA. Η φράση το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, ταιριάζει απόλυτα αφού η Hailey ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για την καμπάνια της νέας σειράς Ageless από την BareMinerals, η οποία στηρίζεται σε μια φυτική εκδοχή της ρετινόλης. Το εντυπωσιακό μοντέλο έγραψε ότι εκείνη και η μητέρα της έχουν αγαπήσει το συγκεκριμένο προϊόν.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.