CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen αποκάλυψε γιατί αυτή είναι μία από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής της


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2021

Η Chrissy Teigen αποκάλυψε γιατί αυτή είναι μία από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής της

Η Chrissy Teigen αποκάλυψε πως αυτήν την εβδομάδα «δεν αισθάνεται πολύ καλά», καθώς θα ήταν οι μέρες που θα γεννούσε το παιδί της, το οποίο έχασε στα τέλη Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Η Teigen και ο Legend δημοσιοποίησαν την απώλειά τους στο Instagram στις 30 Σεπτεμβρίου, προσθέτοντας ότι σχεδίαζαν να ονομάσουν το αγόρι τους, Jack. Το ζευγάρι είναι επίσης γονείς της Luna Simone, 4 ετών και του Miles Theodore, 2 ετών. Την Τετάρτη, η Teigen έγραψε στο Twitter ότι αισθάνεται «λίγο πεσμένη» αφού «ο μικρός μου Jack θα γεννιόταν αυτή την εβδομάδα».

«Αισθάνομαι πραγματικά κλωτσιές στην κοιλιά μου. Έχω χειρουργική επέμβαση για ενδομητρίωση αύριο, αλλά η αίσθηση της περιόδου αυτού του μήνα είναι ακριβώς όπως οι κλωτσιές μωρού».

Παράλληλα με ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια, γράφει:

«Κοιτάξτε αυτό. Θα προσποιούμαι ότι λέει ότι γεια - δεν σταματά ποτέ», γράφει η Chrissy Teigen, ενώ σε ένα επόμενο tweet, ρώτησε επίσης τους followers της για την επαναφορά στην καθημερινότητα έπειτα από ενδομητρίωση, ρωτώντας: «Ποιο είναι το επίπεδο δυσκολίας ανάκαμψης; Θα μπορώ να φτιάξω σούπα μετά;»

Η Teigen έχει μιλήσει ανοιχτά για το πένθος της εξαιτίας της αποβολής της και τον Νοέμβριο, είπε ότι βρισκόταν σε μια «περίοδο κατάθλιψης», ενημερώνοντας τους θαυμαστές λίγες ημέρες αργότερα ότι ενώ ήταν «βάναυση» εκείνη η εποχή, ένιωθε σαν να βελτιώνεται διανοητικά.

Αργότερα τον Δεκέμβριο, μοιράστηκε πως έχει συμβιβαστεί με την ιδέα να μην μείνει ξανά έγκυος και δήλωσε: «Μου αρέσει να είμαι έγκυος τόσο πολύ, και λυπάμαι που δεν θα ξαναγίνω ποτέ». Ενώ συνέχισε, «Αλλά είμαι τυχερή που έχω δύο καταπληκτικά μικρά που κάθε μέρα θα εξελίσσονται όλο και περισσότερο, σε μεγάλους ανθρώπους».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.