CELEBRITIES

Serena Williams: Μας ξεναγεί για πρώτη φορά στην υπερπολυτελή βίλα της


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2021

Serena Williams: Μας ξεναγεί για πρώτη φορά στην υπερπολυτελή βίλα της

Η διάσημη πρωταθλήτρια του τένις και 23 φορές νικήτρια Grand Slam, Serena Williams, μας ξεναγεί στο σπίτι που σχεδίασε μαζί με την αδελφή της, Venus, στη Florida, μέσα από ένα αφιέρωμα του Architectural Digest.

Ενώ είχε ήδη περάσει χρόνο σε άλλες δευτερεύουσες κατοικίες, αυτό ήταν ένα συναισθηματικό ορόσημο για τη ζωή της Williams. Για 20 χρόνια, από το 1998, συγκατοικούσε με την αδελφή της σε ένα σπίτι στο Palm Beach και ήθελε έτσι να γεμίσει με νόημα τον αποχωρισμό τους.

Για να μεταμορφώσει πλήρως και να εκσυγχρονίσει το αρχοντικό ισπανικού μεσογειακού στιλ, η Williams ανέθεσε στη V Starr, την εταιρεία σχεδιασμού που ιδρύθηκε το 2002 από την Venus, να το αναλάβει, και τώρα, τέσσερα χρόνια αργότερα, αποκάλυψε το εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα στις σελίδες του Architectural Digest του τεύχους Μαρτίου 2021.

Η Serena Williams δήλωσε στο Architectural Digest: «Απομακρύνθηκα από τη Venus για πρώτη φορά στη ζωή μου, οπότε ήθελα να είναι πραγματικά σημαντικό». Ενώ η ανάμειξη της οικογένειας με τη δουλειά μπορεί να είναι επικίνδυνη, το μυστικό για την επιτυχία τους ως αδέλφια και δημιουργικοί συνεργάτες είναι απλό: «Πρέπει να γνωρίζετε τα όρια σας. Είμαι πολύ καλή στο τένις. Δεν είμαι τόσο καλή στους εσωτερικούς χώρους. Αλλά μπόρεσα να μάθω, βλέποντας τη Venus».

Minimal και μοντέρνο, το σπίτι διαθέτει εσωτερικούς χώρους, εμπνευσμένους εν μέρει από τα ξενοδοχεία που είχε επισκεφθεί η Williams κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της σε όλο τον κόσμο.

Iδανικό για μια άνετη καραντίνα, το σπίτι διαθέτει δικό του γυμναστήριο, σάουνα, κάβα κρασιών, πισίνα υπερχείλισης, αίθουσα καραόκε (προορίζεται μόνο για «σοβαρούς τραγουδιστές καραόκε», προειδοποίησαν οι αδελφές) και μια τεράστια walk-in ντουλάπα, ενώ η κουζίνα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Σχεδιασμένη με τον ιδιωτικό σεφ της, ενσαρκώνει αυτό που η επικεφαλής της V Starr, Sonya Haffey, αποκάλεσε «βιώσιμη πολυτέλεια».

Ο αγαπημένος χώρος της Serena Williams είναι το δωμάτιο τέχνης, το οποίο είναι από τα πρώτα δωμάτια που συναντάς όταν εισέλθεις στο σπίτι. Αποτελεί μια τέλεια βιτρίνα από την προσωπική συλλογή της Serena, με σημαντικά έργα τέχνης και σχεδιασμού από τους γλύπτες Leonard Drew και ζωγράφους Radcliffe Bailey και KAWS.

«Δημιουργήσαμε έναν χώρο που μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιήσει, να απολαύσει και να ζήσει με την τέχνη, και όταν καλεί άλλους ανθρώπους να μπορούν να έχουν αυτήν τη συναισθηματική σύνδεση μόλις μπουν μέσα», ανέφερε η Venus.

Ενώ η star του τένις δήλωσε: «Όταν μπαίνεις μέσα, είναι σαν να περπατάς σε μια γκαλερί τέχνης. Αυτό είναι το αγαπημένο μου μέρος του σπιτιού. Είναι τόσο μοναδικό, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο».

Η επιλογή της να μη συμπεριλάβει γήπεδο του τένις σε αυτό το τεράστιο και υπερπολυτελές σπίτι είναι απόλυτα κατανοητή. «Ήθελα να διαχωρίσω το σπίτι από τη δουλειά», εξήγησε η Serena Williams. «Με τη δουλειά που έχω, δεν βρίσκω ποτέ χρόνο να χαλαρώσω. Γι' αυτό είναι καλό για μένα να μπορώ να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα κάποιες φορές, στον χώρο μου».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.