CELEBRITIES

Ο Harry και η Meghan χρησιμοποίησαν σε ευχαριστήρια κάρτα μια κοινή τους φωτογραφία που έγινε viral στο παρελθόν


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2021

Ο Harry και η Meghan χρησιμοποίησαν σε ευχαριστήρια κάρτα μια κοινή τους φωτογραφία που έγινε viral στο παρελθόν

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έστειλαν τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες ευχαριστήριες κάρτες και περιλαμβάνουν μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, που είναι κοινή τους και είχε γίνει viral στο παρελθόν.

Την Τρίτη, ο λογαριασμός του Twitter, Gert's Royal Replies, αποκάλυψε την ευχαριστήρια κάρτα που έστειλαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex με μια παλιά φωτογραφία του ζευγαριού. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την επίσκεψη του ζευγαριού στο Dubbo κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 2018. 

Στο γλυκό στιγμιότυπο, βλέπουμε τη Markle, όταν ήταν έγκυος στον μικρό Archie, να χαμογελά και να κρατά μια ομπρέλα πάνω από το κεφάλι του συζύγου της για να τον προστατεύσει από την βροχή, καθώς εκείνος δίνει ομιλία.

Η σημείωση που συνόδευε την εικόνα έγραφε: 

«Σας ευχαριστούμε για το προσεκτικό μήνυμά σας. Εκτιμούμε τα ευγενικά σας λόγια και το χρόνο που αφιερώσατε για να μας γράψετε σε αυτήν την ειδική περίσταση. Σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex». Σύμφωνα με τον λογαριασμό του Instagram που ανέβασε τη φωτογραφία, το μήνυμα εστάλη από το γραφείο του πρίγκιπα Charles και μάλιστα σφραγίστηκε με το επίσημο μονόγραμμα του ζευγαριού.

Αυτό έρχεται ως ένα στοιχείο- έκπληξη, δεδομένου ότι τα Ανάκτορα του Buckingham αποκάλυψαν ότι «δεν θα σχολιάσουν πλέον σε ερωτήσεις σχετικά με τον Δούκα και την Δούκισσα του Sussex», από τότε που το ζευγάρι παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα τον περασμένο Μάρτιο.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Harry θα επισκεφθεί την Αγγλία για τα 95α γενέθλια της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, χωρίς όμως τη Meghan Markle μαζί του. Η Markle, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάποιους ενδοιασμούς αφού ο Archie είναι πολύ μικρός ακόμη για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, και απ' ότι φαίνεται θα μείνει πίσω να τον φροντίζει.

Υπενθυμίζουμε πως η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού στην Αγγλία ήταν τον Απρίλιο του 2020.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.