CELEBRITIES

Gigi Hadid: To 25χρονο μοντέλο απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει πλαστική επέμβαση


The Jennettes

8 Φεβρουαρίου 2021

Gigi Hadid: To 25χρονο μοντέλο απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει πλαστική επέμβαση

H Gigi Hadid απάντησε σε όσες φήμες την ήθελαν να έχει πραγματοποιήσει κάποια πλαστική επέμβαση, επιβεβαιώνοντας πως «ποτέ» δεν έχει κάνει κάτι στο πρόσωπό της.

Το μοντέλο που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Zayn Malik, μίλησε για το πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν παλιές φωτογραφίες της για να μεταφέρουν φήμες ότι η ίδια έχει υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική. Μιλώντας στην κάμερα για τη σειρά Vogue's Beauty Secrets στο YouTube, η 25χρονη υπενθύμισε πως στην αρχή της καριέρας της, έκανε συχνά το δικό της μακιγιάζ.

«Όταν κοιτάζω πίσω στις εμφανίσεις μου στο κόκκινο χαλί, που δεν είχα επαγγελματίες για το μακιγιάζ, θα το έκανα προφανώς μόνη μου. Τώρα οι άνθρωποι ξεθάβουν αυτές τις εικόνες και λένε: Ω, η μύτη της Gigi φαίνεται διαφορετική σε αυτές τις εικόνες απ' ότι τώρα», δήλωσε το διάσημο μοντέλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Τα σχόλια του μοντέλου έρχονται αφότου είπε  σε μια συνέντευξή της στη Vogue για το εξώφυλλο της, ότι ένιωθε ότι δεν χρειάζεται να βιαστεί να επιστρέψει στα κιλά της πριν από την εγκυμοσύνη. «Ναι, θα κάνω ένα εξώφυλλο Vogue, αλλά προφανώς δεν θα είμαι στο μέγεθος 0, ούτε σε αυτό το σημείο αισθάνομαι ότι πρέπει να επιστρέψω σε αυτό».

Το καλύτερο μέρος του βίντεο είναι πως η Gigi ήταν τόσο αυθόρμητη και αληθινή για το γεγονός ότι σίγουρα δεν κάνει πια glam μακιγιάζ, μετά τη γέννηση της κόρης της, Khai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

"Δεν μπορώ να το κάνω αυτό κάθε μέρα. Οι (νέες) μαμάδες, οι γονείς, όποιος παρακολουθεί... το πλύσιμο του προσώπου σου είναι αγάπη προς τον εαυτό σου, όπως και το βούρτσισμα των μαλλιών σου, το να παίζεις με μακιγιάζ ή να είσαι δημιουργικός», έγραψε στο βίντεο του Instagram, η Hadid, ενώ συνέχισε «Αν κάνατε κάτι για τον εαυτό σας σήμερα, είμαι περήφανη για εσάς».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS