CELEBRITIES

Η iconic εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Super Bowl με τον σύντροφό της, Alex Rodriguez


The Jennettes

8 Φεβρουαρίου 2021

Η iconic εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Super Bowl με τον σύντροφό της, Alex Rodriguez

Η εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Super Bowl το 2020 ήταν μία από τις κορυφαίες στιγμές τόσο της καριέρας της όσο και της διοργάνωσης. Στη φετινή διοργάνωση όμως επέστρεψε ως θεατής αλλά χωρίς να ξεχάσει όλα όσα έζησε. Η λαμπερή star έκανε μια stylish εμφάνιση με Louis Vuiton outfit και Chanel σακάκι και δίπλα της είχε τον αγαπημένο της, Alex Rodriguez.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε με το ιδιωτικό του jet στη διοργάνωση και ο Alex Rodriguez έκανε ένα video μόλις έφτασαν και το μοιράστηκε με τους followers στο Instagram. Tα έσοδα θα δοθούν στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία ενώ το στάδιο γέμισε στο 1/3 της χωρητικότητάς του με 14.500 άτομα. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Weeknd με το live performance του στο ημίχρονο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Η Jennifer Lopez θυμήθηκε την αξεπέραστη εμφάνιση στο Super Bowl γεμάτη δυναμισμό, sexy attitude που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.