CELEBRITIES

Paris Hilton: Η συγκλονιστική κατάθεσή της για την κακοποίηση που υπέστη στα 16 της χρόνια


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2021

Paris Hilton: Η συγκλονιστική κατάθεσή της για την κακοποίηση που υπέστη στα 16 της χρόνια

Η Paris Hilton μιλάει για την «φρικτή» κακοποίηση που υπέμεινε σε ηλικία 16 ετών, κατά την διάρκεια της παραμονής της σε οικοτροφείο της Utah.

Η 39χρονη Hilton, εμφανίστηκε τη Δευτέρα σε δικαστήριο της Utah, για να καταθέσει εναντίον της Σχολής Provo Canyon, του οικοτροφείου του οποίου τα μέλη του προσωπικού της, κατηγόρησε ότι της προκάλεσαν συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, στα εφηβικά της χρόνια.

Στην κατάθεσή της προς την Επιτροπή Δικαιοσύνης της Utah, την Επιβολή του Νόμου και την Επιτροπή Ποινικής Δικαιοσύνης, δήλωσε: 

«Το όνομά μου είναι Paris Hilton, είμαι επιζήσασα θεσμικής κακοποίησης και μιλάω σήμερα εξ ονόματος των εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται επί του παρόντος σε εγκαταστάσεις φροντίδας κατοικιών στις Ηνωμένες Πολιτείες», ανέφερε η διάσημη κληρονόμος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

«Τα τελευταία 20 χρόνια, είχα έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη όπου με απαγάγουν στη μέση της νύχτας δύο άγνωστοι, με ψάχνουν εξονυχιστικά και με κλειδώνουν σε μια εγκατάσταση. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι αυτός ο στοιχειωμένος εφιάλτης ήταν απλώς ένα όνειρο, αλλά δεν είναι».

Στη συνέχεια, η Hilton αφηγήθηκε τους ισχυρισμούς της εναντίον της Σχολής Provo Canyon, λέγοντας: «Κακοποιήθηκα λεκτικά, διανοητικά και σωματικά σε καθημερινή βάση. Αποκόπηκα από τον έξω κόσμο και απογυμνώθηκα από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου».

«Χωρίς διάγνωση, αναγκάστηκα να καταναλώσω φάρμακα που με έκαναν να νιώθω μούδιασμα και εξάντληση. Δεν ανέπνεα καθαρό αέρα ή δεν έβλεπα το φως του ήλιου για 11 μήνες. Δεν υπήρχε καμία ιδιωτικότητα, κάθε φορά που χρησιμοποιούσα το μπάνιο ή έκανα ντους, με παρακολουθούσαν», δηλώνει η 39χρονη. «Στα 16 μου χρόνια, ως παιδί, ένιωσα τα βλέμματά τους να κοιτάζουν το γυμνό μου σώμα. Ήμουν μόνο παιδί και ένιωθα την παραβίαση κάθε μέρα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η Paris Hilton είπε ότι πιστεύει πως η κακοποίηση στο σχολείο συνεχίστηκε για χρόνια αφότου έφυγε, λέγοντας ότι οι αλλαγές άρχισαν να γίνονται μόνο αφού μίλησε δημόσια στο ντοκιμαντέρ της νωρίτερα αυτό το έτος, ενώ επιθυμεί μέσα από την ιστορία της να «λάμψει» η αλήθεια.

«Θα είμαι ειλικρινής», είπε. «Μιλώντας για κάτι τόσο προσωπικό ήταν και εξακολουθεί να είναι τρομακτικό. Και δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν παιδιά που υφίστανται την ίδια κακοποίηση που εγώ και πολλοί άλλοι πέρασαν. Ούτε πρέπει να το κάνετε. Είμαι η απόδειξη ότι τα χρήματα δεν προστατεύουν από την κατάχρηση».

Η διάσημη κοσμική κυρία στάλθηκε στο οικοτροφείο από τους γονείς της για 11 μήνες σε μια προσπάθεια να εξημερώσουν τον επαναστατικό χαρακτήρα της. «Υποτίθεται ότι ήταν σχολείο, αλλά το μάθημα δεν ήταν καθόλου το επίκεντρο», είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η επιχειρηματίας έκανε τις παραπάνω δηλώσεις στο ντοκιμαντέρ YouTube Originals This Is Paris που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, ενώ το σχολείο έχει πλέον διαφορετική κυριότητα. Από τότε, η Hilton υποστηρίζει το κλείσιμο του οικοτροφείου της Utah, αλλά και διαφόρων ιδρυμάτων, των οποίων τα μέλη του προσωπικού φέρεται να κακοποιούν ανηλίκους.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.