ΣΤΙΛ

Αnimal print παλτό: 3 looks της Olivia Palermo αποδεικνύουν ότι φοριέται και στην καραντίνα


Μάρθα Κουμπάνη

10 Φεβρουαρίου 2021

Αnimal print παλτό: 3 looks της Olivia Palermo αποδεικνύουν ότι φοριέται και στην καραντίνα

Ένα από τα πιο κλασικά και elegant παλτό είναι η leopard συνθετική γούνα. Πολλές γυναίκες έχουν ένα τέτοιο statement πανωφόρι στη ντουλάπα τους για τις φορές που θέλουν να δείχνουν εντυπωσιακές, ακόμα και στο κρύο.

Το κομμάτι αυτό δείχνει πολυτελές και το πιθανότερο είναι ότι στην εποχή της πανδημίας και του lockdown μένει καταχωνιασμένο στη ντουλάπα μας μαζί με πολλά από τα όμορφα φορέματα μας και τα ψηλοτάκουνα.

Τo είδωλο του στιλ Olivia Palermo αποδεικνύει όμως, ότι τα animal print πανωφόρια μπορούν να δείχνουν casual και πιο "προσγειωμένα" αν συνδυαστούν σωστά και φορεθούν ακόμα και στις λιγοστές μετακινήσεις από και προς το γραφείο.

Ο κρύος καιρός της Νέας Υόρκης ανάγκασε το It girl να φορέσει τα πιο βαριά παλτό της και σε τρεις περιπτώσεις αυτά είχαν κάτι κοινό: animal prints.

Πώς τα φόρεσε:

Στο πρώτο look επέλεξε μια κομψή γούνα σε λεοπάρ με λεπτομέρεια τον γιακά σε έντονο ροζ χρώμα, να κάνει μια stylish και ενδιαφέρουσα αντίθεση. Τη συνδύασε με blue jeans και μαύρα μποτάκια, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με μοβ handbag.

Για το 2ο look η Οlivia φόρεσε το κολάν της και έγινε πιο τολμηρή. Το λεοπάρ γούνινο παλτό της αυτή την φορά είχε γαλάζια απόχρωση και το φόρεσε με κατακίτρινες apres ski boots και ριγέ κάλτσες!

Στην πιο πρόσφατη εμφάνιση της η βασίλισσα του mix & match δημιούργησε μια μίνιμαλ βάση με μαύρο κολάν και λευκό ασύμμετρο πουκάμισο. Από πάνω φόρεσε ένα zebra print γούνινο παλτό και έκανε την ανατροπή με ένα ζευγάρι φλατ δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο.

Δείτε ακόμη: Tα looks της Olivia Palermo στην καραντίνα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.