CELEBRITIES

Emma Roberts: Γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της με την πιο αστεία selfie


The Jennettes

11 Φεβρουαρίου 2021

Emma Roberts: Γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της με την πιο αστεία selfie

Η Emma Roberts γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά με μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε 30 ετών χθες, μοιράστηκε μια αστεία selfie, λίγους μήνες μετά την υποδοχή του πρώτου της παιδιού, έχοντας μια πιπίλα στο στόμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε για τους 15,6 εκατομμύρια ακόλουθούς της, έγραφε: 

«Μωρό ετών 30».

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Roberts δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία από τον εορτασμό της, λίγο διαφορετική αυτήν την φορά, όπου χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα, φορώντας ένα πανέμορφο λευκό, μακρύ φόρεμα, με μια σειρά από μπαλόνια στο παρασκήνιο, καθώς κρατούσε ένα ποτό στο χέρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Στα τέλη Δεκεμβρίου, η γνωστή ηθοποιός και ο φίλος της, ο ηθοποιός Garrett Hedlund, καλωσόρισαν ένα αγοράκι με το όνομα Rhodes Robert Hedlund.

«Σε ευχαριστώ 2020 που έκανες ένα πράγμα σωστά ☀️ Το φως μας, Rhodes Robert Hedlund», έγραψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Η πρωταγωνίστρια του Scream Queens φορούσε ένα πορτοκαλί φόρεμα και είχε το νεογέννητο μωρό της στην αγκαλιά, το οποίο βρισκόταν επίσης σε μια πορτοκαλί κουβέρτα και φορούσε ένα μπεζ σκουφάκι.

Ένας καλός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε στο TMZ ότι ο γιος της Roberts «ζύγιζε περίπου 9 κιλά» και ότι η ίδια «ένιωθε υπέροχα μετά τον τοκετό».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.