CELEBRITIES

O πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19


The Jennettes

11 Φεβρουαρίου 2021

O πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα έλαβαν τις πρώτες δόσεις των εμβολίων κατά της Covid-19. Οι δυο τους εμβολιάστηκαν ένα μήνα μετά τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, οι οποίοι προηγήθηκαν στη διαδικασία λόγω της ηλικιακής ομάδας που ανήκουν.

Ο Κάρολος και η Καμίλα κλήθηκαν να εμβολιαστούν και τα ξένα media έσπευσαν να μεταδόσουν την είδηση. Μάλιστα, συνολικά, 12,6 εκατομμύρια άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου. Ο Κάρολος είχε βγει θετικός στον κορωνοϊό τον περσινό Μάρτιο αλλά είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα.

Η βασιλική οικογένεια έχει μιλήσει για το πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός κατά της πανδημίας και μέσα από τα social media παροτρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν ώστε να βγει η χώρα από αυτή τη δύσκολη συνθήκη.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.