CELEBRITIES

H Ashley Graham δεν θέλει πλέον να την αποκαλούν plus size μοντέλο: «Αλλάζω τη βιομηχανία της μόδας για πάντα»


The Jennettes

12 Φεβρουαρίου 2021

H Ashley Graham δεν θέλει πλέον να την αποκαλούν plus size μοντέλο: «Αλλάζω τη βιομηχανία της μόδας για πάντα»

Η Ashley Graham, η οποία είναι μαμά του ενός έτους Issac, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της Justin Ervin, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο η έλλειψη εκπροσώπησης στη βιομηχανία της μόδας την παρακινεί να είναι τόσο αληθινή στο Instagram.

"Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν δημοσιεύω τις "τέλειες "φωτογραφίες στο Instagram", λέει. "Το διατηρώ αληθινό και ακατέργαστο συνεχώς επειδή θέλω [οι άνθρωποι] να γνωρίζουν ότι υπάρχουν γυναίκες με κυτταρίτιδα, με λίπος, με ραγάδες. Υπάρχουν πολλές γυναίκες με καμπύλες, plus-size γυναίκες, χοντρές γυναίκες, μπορείτε να το πείτε όπως θέλετε".

Στη συνέντευξη, η Ashley Graham αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες της καριέρας της, όταν οι πράκτορές της, της έλεγαν συνεχώς ότι αν δεν χάσει βάρος, δεν θα τα καταφέρει. «Η αυτοεκτίμησή μου έπεσε κατακόρυφα», είπε στο περιοδικό. Αλλά ήταν αυτή η καθοριστική στιγμή που διαμόρφωσε την πορεία της καριέρας του μοντέλου. "Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν πήρα δουλειά επειδή ήμουν πολύ παχιά "μου έδωσε το θάρρος και τη φιλοδοξία να πάω να γεμίσω το κενό σε μια βιομηχανία".

Το να αισθάνεται πρωταθλήτρια και να χρησιμοποιεί τη φωνή της για να κάνει τους ανθρώπους να σηκώνονται, να προσέχουν και να ακούνε, βοήθησε την Ashley να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας. Ήταν το πρώτο μοντέλο US 14 μεγέθους που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated το 2007 και στο εξώφυλλο της American Vogue.

Από τότε, αγωνίζεται να επισημάνει τα πραγματικά ζητήματα των γυναικών και να τις βοηθήσει να αισθανθούν αυτοπεποίθηση. Επιπλέον μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και αυτά της καραντίνας. "Έχω περίπου 25 κιλά που ξεκίνησα να παίρνω ήδη πριν μείνω έγκυος. Δεν ξέρω ένα άτομο που να έχασε βάρος στην καραντίνα. Επομένως, λοιπόν, το να προσπαθήσω να χάσω το βάρος του μωρού σε καραντίνα θα είναι μια επική αποτυχία".

«Αυτό που θα θέλω, είναι να αλλάξω τη βιομηχανία της μόδας μια για πάντα», είπε το διάσημο μοντέλο.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.