CELEBRITIES

Οι πιο ξεχωριστές ευχές των celebrities για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2021

Οι πιο ξεχωριστές ευχές των celebrities για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Χθες, 14 Φεβρουαρίου και Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πλημμύρισαν» με δημοσιεύσεις από celebrities που έκαναν αφιερώσεις με λόγια και φωτογραφίες, για να δείξουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στους αγαπημένους τους ανθρώπους.

1. Jennifer Lopez 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η τραγουδίστρια έλαβε ένα τεράστιο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα από τον αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez. Ο Φεβρουάριος είναι ένας ξεχωριστός μήνας για το ζευγάρι, που γιορτάζουν την επέτειο τους και την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν.

«Ο Φεβρουάριος είναι ο ιδιαίτερος μήνας μας, ο επετειακός μας μήνας. Συναντηθήκαμε ξανά για πρώτη φορά την 1η Φεβρουαρίου, αρχίσαμε να βγαίνουμε δύο ημέρες αργότερα και έκτοτε δεν υπήρξε μια μέρα που δεν είμαστε μαζί ή δεν έχουμε μιλήσει. Με κάνεις να γελάω, λατρεύω την αίσθηση του χιούμορ σου και το πώς προσπαθείς πάντα να κάνεις κάθε δωμάτιο που μπαίνεις, πιο χαρούμενο. Σ 'αγαπώ και ό,τι κάνεις για μένα και μαζί μου... είσαι ο αστείος Βαλεντίνος μου», έγραψε η τραγουδίστρια.

2. David και Victoria Beckam 

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου μοιράστηκε τις ευχές στη σύζυγό του, Victoria Beckam εκ μέρους του ίδιου και των παιδιών τους, αποκαλώντας την σχεδιάστρια μόδας «την πιο εκπληκτική μανούλα και την πιο θαυμαστή γυναίκα».

3. Hailey Bieber

Η Hailey Bieber μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες για να ευχηθεί στον σύζυγό της, Justin Bieber.

4. Gigi Hadid και Zayn Malik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Το ζευγάρι πέρασε την πρώτη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως γονείς, με την Gigi να δημοσιεύει μια τρυφερή φωτογραφία: «Σ 'αγαπώ, Βαλεντίνε & Λατρεύω τον Βαλεντίνο που θα μοιραστούμε για πάντα».

5. Emma Roberts

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Η διάσημη ηθοποιός πέρασε την πρώτη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως μαμά και δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του συντρόφου της.

6. Chrissy Teigen και John Legend

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

Το ζευγάρι δημοσίευσε ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων με τίτλο: «Η ιστορία αγάπης μας» για να εκδηλώσει την αγάπη του, καθώς και μια φωτογραφία από τον λογαριασμό του John Legend με τηγανίτες σε σχήμα καρδιάς.

7. Brooklyn Beckam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Από τη λίστα δεν θα έλειπε ο πρόσφατα αρραβωνιασμένος και γνωστός για την εκδήλωση της αγάπης του, Brooklyn Beckam. Ο γιος του David και της Victoria, δημοσίευσε μια φωτογραφία, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του για την Nicola Peltz, γράφοντας: «Είσαι η καλύτερη φίλη μου και είμαι τόσο χαρούμενος που περνάω αυτήν την ξεχωριστή μέρα μαζί σου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που θα σε αποκαλώ δική μου και θα σε κάνω πάντα να χαμογελάς γιατί έχεις το πιο όμορφο χαμόγελο. Σ' αγαπώ».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.