CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Διαλογίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ μέσα στο λαμπερό σαλόνι της


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2021

Gwyneth Paltrow: Διαλογίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ μέσα στο λαμπερό σαλόνι της

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram το Σάββατο, που την δείχνει να διαλογίζεται με τα μάτια της κλειστά σε μια άνετη καρέκλα μέσα στο τεράστιο σαλόνι της.

Στη φωτογραφία, η Gwyneth Paltrow φοράει μια καρό πιτζάμα και χνουδωτές, καφέ παντόφλες, δίνοντάς μας μια μικρή εικόνα του σαλονιού της, ενώ βρισκόταν καθισμένη σε στάση διαλογισμού, γράφοντας στη λεζάντα:

«Φωτογραφία από παπαράτσι καθώς διαλογιζόμουν».

Από πίσω της έχουμε την δυνατότητα να «κλέψουμε» μια ματιά από το σαλόνι της με τα εκπληκτικά γεωμετρικά δάπεδα από σκληρό ξύλο, άφθονο φυσικό φως και έναν γαλήνιο χώρο γεμάτο ουδέτερα χρώματα, όπως ένας βελούδινος καναπές ελεφαντόδοντου και ταιριαστό αφηρημένο χαλί.

Οι φίλοι και οι θαυμαστές της ηθοποιού της έδωσαν συγχαρητήρια στα σχόλια για το «γυμνό» πρόσωπο, ενώ ενθουσιάστηκαν ταυτόχρονα με τις πιτζάμες της. Η ηθοποιός έχει μετατραπεί σε lifestyle γκουρού αφού ίδρυσε την εταιρεία της, Goop, προς το τέλος του 2008. Αυτή τη στιγμή καταβάλλει πολλές προσπάθειες για την προώθηση της ευεξίας και τον τρόπο ζωής της.

Πριν λίγες βδομάδες μάλιστα, είχε ανεβάσει άλλη μια φωτογραφία που φαίνεται να απολαμβάνει την ημέρα της με άνετα ρούχα και μια κούπα καφέ, δηλώνοντας πως πλέον υποστηρίζει αυτόν τον «χαλαρό» και ασυμβίβαστο τρόπο ζωής.

Η εταιρεία της ασχολείται με τα πάντα, από την ομορφιά έως τη διατροφή, ενώ πέρυσι, ξεκίνησε επίσης μια σειρά Netflix, το Goop Lab για τις τάσεις και όσα αφορούν την ευεξία.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.