CELEBRITIES

Η Kendall Jenner επιβεβαίωσε τη σχέση της με γνωστό μπασκετμπολίστα του Αγίου Βαλεντίνου


The Jennettes

16 Φεβρουαρίου 2021

Η Kendall Jenner επιβεβαίωσε τη σχέση της με γνωστό μπασκετμπολίστα του Αγίου Βαλεντίνου

H Kendall Jenner καταφέρνει και κρατά την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί οι φήμες για τη σχέση τους να οργίαζαν εδώ και μήνες, όμως κανείς από τους δύο δεν το είχε επιβεβαιώσει μέχρι χθες. Η Κendall Jenner επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα Devin Booker (ή DBook), την Ημέρα των Ερωτευμένων με μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της στο instagram. Στη συνέχεια κι εκείνος μοιράστηκε μέσω Instagram Stories, εικόνες από την ημέρα με το κορίτσι και το σκύλο του –όπου και πάλι το πρόσωπο της Kendall δεν φαίνεται.

 

Kendall Jenner | Επιβεβαίωσε τη σχέση της ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου

 

 

 

 

devin booker

Οι φήμες ότι η Kendall Jenner και ο 24χρονος παίκτης των Phoenix Suns είναι ζευγάρι κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον περασμένο Aπρίλιο, όταν έκαναν μαζί ένα road trip, ενώ λίγο μετά η Jenner εθεάθη στο αεροδρόμιο να περιμένει να τον παραλάβει. Επίσης, την συνόδευσε στα 40ά γενέθλια της Kim kardashian τον περασμένο Οκτώβριο.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.