CELEBRITIES

Salma Hayek: Η «τραυματική» εμπειρία της στα γυρίσματα ερωτικής σκηνής για την ταινία Desperado


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2021

Salma Hayek: Η «τραυματική» εμπειρία της στα γυρίσματα ερωτικής σκηνής για την ταινία Desperado

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως «φοβόταν» να γυρίσει την ερωτική σκηνή της για την ταινία «Desperado» του 1995, αν και είπε ότι ο συμπρωταγωνιστής της, Antonio Banderas, ήταν ένας «κύριος».

Η Salma Hayek μίλησε πρόσφατα για τη μαγνητοσκόπηση της πρώτης της ερωτικής σκηνής και εξήγησε γιατί δεν μπορούσε «να σταματήσει να κλαίει» κατά τη διάρκεια αυτής.

Η διάσημη ηθοποιός έχει μια τολμηρή ερωτική σκηνή με τον Antonio Banderas στην ταινία του 1995 «Desperado», αλλά όπως αποκάλυψε πρόσφατα, δεν γνώριζε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Robert Rodriguez, προετοίμαζε μια τέτοια σκηνή, παρά μόνο όταν ξεκίνησε η παραγωγή.

Η Hayek έκανε αυτήν την αποκάλυψη στους Dax Shepard και Monica Padman σε ένα επεισόδιο του podcast «Armchair Expert», που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα.

«Όταν επρόκειτο να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, άρχισα να κλαίω», είπε, ενώ μόλις ανακάλυψε ότι επρόκειτο να γυρίσει μια τέτοια σκηνή, είπε ότι μπορούσε να το κάνει μόνο σε κλειστό σετ.

Μόνο ο Banderas, ο Rodriguez και η Elizabeth Avellan, η σύζυγος του Rodriguez, την οποία η Hayek ανέφερε ως «καλύτερη φίλη», ήταν στο σκηνικό μαζί της εκείνη τη στιγμή και τους είπε τότε ότι δεν ήταν σίγουρη αν μπορούσε να το καταφέρει και ότι «φοβόταν».

Η Hayek είπε επίσης ότι ο Banderas την φόβιζε επειδή ήταν «πολύ ελεύθερος», αν και πρόσθεσε ότι ήταν «καταπληκτικός» και «απόλυτος κύριος».

«Με φόβιζε ότι γι' αυτόν δεν ήταν τίποτα», είπε. «Άρχισα να κλαίω και εκείνος είπε, «Θεέ μου. Με κάνεις να νιώθω απαίσια», και ντράπηκα τόσο που έκλαιγα».

Παρά τη στιγμή που ήταν αρκετά τραυματική για αυτήν, η Hayek είπε ότι η ομάδα «το ξεπέρασε» και «έκανε το καλύτερο με αυτό που μπορούσε να κάνει εκείνη τη στιγμή», καθώς ο σκηνοθέτης έβαλε τελικά τη σκηνή μαζί με γρήγορες περικοπές σε μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσει καλύτερα τις λήψεις που γυρίστηκαν.

Η ηθοποιός είπε επίσης ότι ήταν νευρική επειδή σκεφτόταν συνεχώς τον πατέρα και τον αδερφό της.

«Θα το δουν; Θα τους ενοχλήσει; Οι άντρες δεν το αντιμετωπίζουν αυτό», είπε η Hayek. «Ο πατέρας στην αντίθετη περίπτωση θα θαυμάζει, «Ναι! Αυτός είναι ο γιος μου!», ενώ δήλωσε πως ο καθένας θέλει να κάνει «περήφανο» τον πατέρα του.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως συνόδευσε τον πατέρα και τον αδελφό της έξω από τον κινηματογράφο κατά τη διάρκεια αυτής της σκηνής όταν τελικά είδαν την ταινία.

Η ταινία Desperado αποτέλεσε το πρώτο επιτυχημένο βήμα στο κόσμο του Hollywood για την τότε 29χρονη ηθοποιό, ενώ βοήθησε στην μεγάλη δημοτικότητα και επιτυχία που έλαβε μετέπειτα στην πορεία της.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.