ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ella Emhoff: H κόρη της Kamala Harris έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην NYFW


Μάρθα Κουμπάνη

17 Φεβρουαρίου 2021

Ella Emhoff: H κόρη της Kamala Harris έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην NYFW

H Ella Emhoff, θετή κόρη της Kamala Harris μόλις έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η Emhoff, η οποία είναι η κόρη του συζύγου της Αντιπροέδρου των Η.Π.Α., εμφανίστηκε σε συζήτηση με την Proenza Schouler στα Spring Studios αυτήν την εβδομάδα. Η 21χρονη φορούσε ένα tie-dye μπλουζάκι σε κίτρινο με μαύρους χρωματισμούς, wide leg παντελόνι και τα χαρακτηριστικά στρογγυλά γυαλιά της.

Μετά την ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου και της Αντιπροέδρου μητέρας της, η Emhoff υπέγραψε στο IMG Models, το πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid και Karlie Kloss.

«Η Ella επικοινωνεί αυτή τη στιγμή στην ιστορία. Υπάρχει μια αίσθηση χαράς που αποπνέει», είπε ο πρόεδρος της IMG, Ivan Bart.

«Ως κάποια που, όπως πολλά νεαρά κορίτσια εκεί έξω, είχε προβλήματα αυτοπεποίθησης, είναι τρομακτικό να εκτίθεσαι σε αυτόν τον κόσμο που είναι υπερβολικά επικεντρωμένος σε εσένα και το σώμα σου», είπε.

Η ίδια έχει εκφράσει την ελπίδα της να αποτελέσει μέρος της “αλλαγής” με διαφορετικά μοντέλα να μπορούν να δουλεύουν στη βιομηχανία της μόδας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.