CELEBRITIES

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Έρχεται το τέλος για τους βασιλικούς τους ρόλους


The Jennettes

18 Φεβρουαρίου 2021

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Έρχεται το τέλος για τους βασιλικούς τους ρόλους

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αναμένεται να χάσουν τους βασιλικούς ρόλους τους καθώς η περίοδος ενός έτους επανεξέτασης του «Megxit» λήγει τον επόμενο μήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθούν να αναμένουν επιβεβαίωση.

Τα Ανάκτορα του Buckingham αναμένεται να παρουσιάσουν την τελική ανακοίνωση τις επόμενες εβδομάδες για τις βασιλικές υποχρεώσεις της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry, που θα επιβεβαιώνουν ότι θα τους αφαιρεθεί μια σειρά από τιμητικούς τίτλους από διάφορους οργανισμούς, για να αποτραπούν περαιτέρω εικασίες και αβεβαιότητα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με αναφορές, κανένας από τους εμπλεκόμενους οργανισμούς δεν έχει ενημερωθεί για την κίνηση αυτή, αφήνοντάς τους «εν κινήσει» με μελλοντικά γεγονότα, ενώ η απόφαση θα παρθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με την Telegraph.

Η κριτική ξεκίνησε όταν η Meghan και ο Harry παραιτήθηκαν από τους βασιλικούς τους ρόλους τον περασμένο Μάρτιο, προκαλώντας έκπληξη παγκοσμίως.

Ο πρίγκιπας Harry, όπως αναφέρεται, είναι «αναστατωμένος» αφού η βασίλισσα συμφώνησε να απομακρυνθεί ένας αριθμός επίσημων τίτλων του ίδιου και της Meghan.

Αυτό σημαίνει ότι η Meghan θα έπρεπε να παραιτηθεί από τον τίτλο της ως Προστάτιδα του Εθνικού Θεάτρου, μια τιμή από την ίδια τη βασίλισσα που θεωρήθηκε «στοργική χειρονομία» όταν της την παρέδωσε μετά από 45 χρόνια, ενώ ο πρίγκιπας Harry θα μπορούσε να χάσει τον επίσημο ρόλο του ως Στρατηγό του Βασιλικού Ναυτικού, αναφέρουν οι The Times, τον οποίο τιμά βαθιά.

Λέγεται ότι υπάρχει περισσότερη «γκρίζα περιοχή» όσον αφορά τις θέσεις τους με δύο οργανισμούς της Κοινοπολιτείας, ενώ η Meghan είναι προστάτιδα της Ένωσης Πανεπιστημίων Κοινοπολιτείας και τόσο αυτή όσο και ο Harry είναι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού Queen's Commonwealth Trust.

Το ζευγάρι αναμένεται να κάνει μια «ευρεία» συζήτηση που θα απαρτίζεται γύρω από πολλά διαφορετικά θέματα με την θρυλική Αμερικανή παρουσιάστρια Oprah Winfrey, στις 7 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, CBS, η συνομιλία θα καλύψει «τα πάντα, από την είσοδο της στην Βασιλική Οικογένεια, τη μητρότητα, τη φιλανθρωπική δουλειά μέχρι το πώς χειρίζεται τη ζωή υπό έντονη δημόσια πίεση», ενώ ο πρίγκιπας Harry θα μιλήσει «για τη μετακόμισή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις μελλοντικές τους ελπίδες και όνειρα για την οικογένεια τους».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.