Όλες οι φορές που η Βασιλική Οικογένεια έσπασε το πρωτόκολλο (που η ίδια δημιούργησε)

The Jennettes
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Σίγουρα, το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας φαίνεται ωραίο, αλλά υπάρχει μια τεράστια λίστα κανόνων που πρέπει να ακολουθούν και αυτό μπορεί καμιά φορά να γίνει κουράσει ακόμη και την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η λίστα περιλαμβάνει τους πιο περίεργους κανονισμούς, από την αποφυγή αγκαλιών σε στιλιστικούς περιορισμούς. Όμως επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, συγκεντρώσαμε μερικές από εκείνες τις φορές που η βασιλική οικογένεια έσπασε το πρωτόκολλο.

Όταν η Meghan υπέγραψε αυτόγραφα 

Σε μια προσπάθεια πρόληψης της απάτης, η βασιλική οικογένεια ενθαρρύνεται να απορρίψει όλα τα αιτήματα για υπογραφές. Η Meghan παραβίασε αυτόν τον μακροχρόνιο κανόνα όταν υπέγραψε αυτόγραφο για έναν νεαρό θαυμαστή στην Ουαλία.

Κάθε φορά που ο πρίγκιπας William ταξιδεύει με τον πρίγκιπα George

Η βασιλική παράδοση απαγορεύει στους άμεσους κληρονόμους που βρίσκονται στο θρόνο να πετούν με αεροπλάνο μαζί. Αντί να ταξιδέψει ξεχωριστά από τον νεογέννητο γιο του το 2013, ο William επέλεξε να ταξιδέψει δίπλα-δίπλα με τον George και την Kate στo πρώτο επίσημο ταξίδι των τριών έξω από τη χώρα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, ο Πρίγκιπας έλαβε άδεια τότε από τη Βασίλισσα για να το κάνει.

Όταν η βασίλισσα αγκάλιασε τη Michelle Obama

Το να αγγίζεις μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ένα μεγάλο όχι, ειδικά όταν πρόκειται για την βασίλισσα. Αλλά όταν συναντήθηκε με την τότε Πρώτη Κυρία Michelle Obama, η βασίλισσα άπλωσε ασυνήθιστα το χέρι της γύρω από την Obama κατά τη διάρκεια της φωτογραφίας τους.

Όταν η Meghan και ο Harry κράτησαν τα χέρια τους κατά την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Υπάρχει ένας λόγος που η Kate και ο William φαίνονται πάντα τόσο επαγγελματίες κατά τη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων. Στη βασιλική οικογένεια, οι δημόσιες εμφανίσεις στοργής θεωρούνται ακατάλληλες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εμφάνισης της Meghan και του πρίγκιπα Harry ως ζευγάρι στα παιχνίδια Invictus το 2017, το ζευγάρι έσπασε το πρωτόκολλο, πλησιάζοντας πολύ ο ένας τον άλλον.

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ επέτρεψε στον Φίλιππο να βρίσκεται στο δωμάτιο τοκετού

Σύμφωνα με τον Independent, η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν η πρώτη βασιλική μητέρα που επέτρεψε στον άντρα της να βρίσκεται στο δωμάτιο τοκετού όταν γέννησε τον μικρότερο γιο τους, τον πρίγκιπα Edward. «Διάβαζε γυναικεία περιοδικά που τόνισαν τη σημασία της συμμετοχής των πατεράδων στον τοκετό και είχε γοητευτεί από την ιδέα», ανέφερε για τότε η βασιλική βιογράφος, Ingird Seward. «Έτσι ο Φίλιππος έγινε ο πρώτος βασιλικός πατέρας στη σύγχρονη ιστορία που έγινε μάρτυρας της άφιξης ενός από τα παιδιά του».

Όταν ο πρίγκιπας George απέκτησε νονούς εκτός βασιλικής οικογένειας

Είναι μια μακρά παράδοση ότι οι νονοί των βασιλικών μωρών επιλέγονται μέσα από την ίδια τη βασιλική οικογένεια. Αλλά το 2013, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έσπασαν αυτήν την παράδοση, επιλέγοντας φίλους του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένου του Oliver Baker, ενός φίλου τους από την εποχή τους στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews.

Όταν ο πρίγκιπας William γεννήθηκε στο νοσοκομείο

Όταν ο πρίγκιπας William γεννήθηκε στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo του Νοσοκομείου St. Mary στο Λονδίνο το 1982, έγινε ο πρώτος κληρονόμος της βρετανικής βασιλικής ιστορίας που γεννήθηκε σε νοσοκομείο. Πριν από αυτό, η παράδοση είχε υπαγορεύσει εδώ και πολύ καιρό ότι όλες οι βασιλικές γεννήσεις γίνονται σε μια βασιλική κατοικία και θα παρακολουθούνται από ιδιωτικούς ιατρούς.

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος πήγε σε δημόσιο σχολείο

Μπορεί να φαίνεται περίεργο σήμερα, αλλά κάποτε ήταν συνηθισμένο για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην παρακολουθούν οποιαδήποτε μορφή δημόσιας εκπαίδευσης. Αντιθέτως, διδάσκονταν στο σπίτι από ιδιωτικούς δασκάλους, ή αλλιώς σε κλειστές πόρτες στρατιωτικών και ναυτικών ακαδημιών. Η Ελισάβετ Β' έσπασε αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο το 1956, όταν έστειλε τον 8χρονο πρίγκιπα Κάρολο στο Hill House School στο Knightsbridge του Λονδίνου.

Όταν η Kate Middleton άφησε τα μαλλιά της κάτω στο βασιλικό γάμο της

Η Kate Middleton έσπασε το πρωτόκολλο επειδή απλώς άφησε κάτω τα μαλλιά της. Είναι σύνηθες για τις βασιλικές νύφες σε όλη την ιστορία να μαζεύουν πάνω τα μαλλιά τους την ημέρα του γάμου τους, και πολλές νύφες ακόμα και μετά τη Δούκισσα, έχουν προσχωρήσει σε αυτόν τον παλαιό κανονισμό. Η Δούκισσα του Sussex φορούσε χαμηλό σινιόν και η πριγκίπισσα Eugenie είχε επίσης ένα updo για το γάμο της.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits