CELEBRITIES

Gigi Hadid: Αποκάλυψε αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της


The Jennettes

22 Φεβρουαρίου 2021

Gigi Hadid: Αποκάλυψε αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Το πρωί της Κυριακής, η Gigi Hadid δημοσίευσε για πρώτη φορά μια σειρά από φωτογραφίες που είχε τραβήξει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Προσφέροντας μια ματιά στο πολύ ιδιωτικό της ταξίδι, το 25χρονο μοντέλο έδειξε την φουσκωμένη της κοιλιά από τον Αύγουστο του 2020. Η Gigi φορώντας ένα εμπριμέ μαγιό μπικίνι, κοιτούσε στο φως του ήλιου και έδειχνε λαμπερή.

jenny.gr

Φαίνεται σίγουρα ότι η Hadid, όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, πλησίαζε την ημερομηνία τοκετού της, καθώς σε έναν μήνα από εκείνη την στιγμή θα έφερνε στον κόσμο την κόρη της, Khai.

Μια άλλη χαλαρή εμφάνιση μητρότητας ήταν σε μια φωτογραφία τον Ιούνιο όπου φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο με κουμπιά με διάφορα μαύρα σχέδια. 

jenny.gr

Δημοσίευσε επίσης, μια φωτογραφία του κάτω μέρους του σώματος της κόρης της. Η Khai ήταν ντυμένη με ριγέ κορμάκι και χνουδωτές κάλτσες. Το supermodel καλωσόρισε την κόρη της, που σήμερα είναι πέντε μηνών, στις 21 Σεπτεμβρίου. Μοιράζεται το παιδί της με το σύντροφό της, Zayn Malik, με τον οποίο είναι σε σχέση από το 2015.

jenny.gr

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στη Vogue, η Hadid μίλησε για τις συνθήκες του τοκετού και εξέφρασε ότι η εμπειρία της ήταν τόσο έντονη όσο περίμενε.

«Ήξερα ότι θα ήταν ο πιο τρελός πόνος στη ζωή μου, αλλά πρέπει να παραδοθείς σε αυτόν και να σκέφτεσαι πως έτσι είναι τα πράγματα. Μου άρεσε αυτό».

Το supermodel αναγνώρισε επίσης ότι η κόρη της θα μεγάλωνε μέσα στη δημοσιότητα και ότι θα έπαιρνε σημειώσεις από άλλους αξιοσημείωτους φίλους της με παιδιά.

jenny.gr

«Έχω φίλους που είναι δημόσια πρόσωπα και βλέπω τα παιδιά τους να ανθίζουν πραγματικά με διαφορετικό τρόπο».

Η Hadid παρατήρησε τότε ότι, αν και είχε λάβει συμβουλές από πολλά άτομα, περίμενε να έχει μια εντελώς νέα εμπειρία με την ανατροφή της κόρης της.

«Μπορείς να πάρεις κομμάτια από ανθρώπους, αλλά πάντα θα καταλήξεις να το κάνεις λίγο διαφορετικά».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS