CELEBRITIES

Αshley Graham: Η νέα της φωτογράφιση με ρούχα που τονίζουν τις γυναικείες καμπύλες


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2021

Αshley Graham: Η νέα της φωτογράφιση με ρούχα που τονίζουν τις γυναικείες καμπύλες

Η Ashley Graham ανέβασε ένα video στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από την καινούργια της καμπάνια για ρούχα που τονίζουν και κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες. Σε συνεργασία με το fashion brand «Commonry» που δημιουργεί ρούχα για μεγέθη από 10 έως 22, έκανε μία φωτογράφιση δείχνοντας όμορφη και αισθησιακή μέσα σε μία καπαρντίνα.

Στη λεζάντα έγραψε «Τα κορίτσια με καμπύλες αξίζουν όμορφα ρούχα που εφαρμόζουν σωστά και αφήστε να σας πω ότι το @commonry που είναι το νέο αγαπημένο μου αυστραλέζικο brand είναι αυτό που ψάχνετε. Αγαπώ τα Girlfriend Jeans τους!».


Η Graham είναι το πρώτο plus size μοντέλο με τόσο μεγάλη και διεθνή καριέρα και είναι γνωστή ακτιβίστρια ενάντια στο body shaming. Πρεσβεύει όλες τις γυναίκες με καμπύλες και πρόσφατα δήλωσε πως δεν θέλει να την αποκαλούν πια «plus size» μοντέλο.


Συγκεριμένα, μιλώντας στο WSJ Magazine, η Graham ανέφερε λεπτομερώς πόσο απογοητευτικό είναι να απαντά συνεχώς σε ερωτήσεις σχετικά με τη φιγούρα της και επεσήμανε ότι δεν γνωρίζει «κανέναν άντρα που πρέπει να το κάνει αυτό». Αντί να την συστήνουν ως «plus size» γυναίκα, είπε ότι θα προτιμούσε να αναφέρονται σε αυτήν απλώς ως «γυναίκα», προσθέτοντας: «Μισώ ότι πρέπει να συζητώ συνεχώς για το σώμα μου».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.