ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Courteney Cox μας δείχνει το 5λεπτο καθημερινό μακιγιάζ της με ένα απολαυστικό tutorial


Ελένη Τσούτση

23 Φεβρουαρίου 2021

Η Courteney Cox μας δείχνει το 5λεπτο καθημερινό μακιγιάζ της με ένα απολαυστικό tutorial

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των "Friends", Courteney Cox, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός φαίνεται να έχει ταλέντο και στο μακιγιάζ και η αλήθεια είναι ότι μας ενθουσίασε! Θα εστιάσουμε λοιπόν στο νέο της ταλέντο που μάλιστα μας το παρουσίασε μέσα από ένα απολαυστικό video.

Μπορεί πριν λίγο καιρό να γνωρίζαμε ότι η 15χρονη κόρη της, Coco, είχε ταλέντο στο make up μιας και είχε βάψει την Courteney στην καραντίνα ανεβάζοντας στα social media ένα video με όλη τη διαδικασία του μακιγιάζ. Τώρα, όμως, ανακαλύψαμε πως και η Cox μάλλον αποτέλεσε έμπνευση για την αγάπη της κόρης της με το μακιγιάζ. Η ίδια λατρεύει το φυσικό αποτέλεσμα που της ταιριάζει μοναδικά και όπως θα δείτε αφιερώνει μόλις πέντε λεπτά για το καθημερινό της μακιγιάζ.

«Μιας και καταλήγω πάντα να καθυστερώ, ήθελα να μάθω πώς να κάνω το μακιγιάζ μου σωστά, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά και μόνο με δέκα καλλυντικά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Θα δείτε μάλιστα τι έχει μέσα στο νεσεσέρ της, concealer, foundation, μολύβι ματιών, κρεμώδες ρουζ, ψαλίδι βλεφαρίδων, μάσκαρα αλλά και rice papers.

Πάρτε κι εσείς λοιπόν τα αγαπημένα σας καλλυντικά και απολαύστε το makeup tutorial της Courteney Cox:

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.