ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Alexa Chung: To απόλυτο it girl έκοψε μόνη της τα μαλλιά της και αυτό είναι το αποτέλεσμα 


Ελένη Τσούτση

22 Φεβρουαρίου 2021

Alexa Chung: To απόλυτο it girl έκοψε μόνη της τα μαλλιά της και αυτό είναι το αποτέλεσμα 

Aν ο ορισμός του it girl δημιουργήθηκε για μία γυναίκα, αυτή χωρίς αμφιβολία είναι με διαφορά η Alexa Chung που με το μοναδικό της στιλ και την απλότητά της αποτελεί ένα σύγχρονο beauty icon. Διαθέτει μοναδικό στιλ, λατρεύει το no makeup look και εχει ξεχωρίσει για το signature hair look της, που πολλές φορές θέλουμε να το αντιγράψουμε αφού το cool ύφος που χάριζε, ήταν τόσο ιδιαίτερο.

Φυσικά, εκτός από τα hair looks της, αντλούσαμε έμπνευση και μέσα από τα κουρέματα που κατά καιρους υιοθετούσε. Πρόσφατα, η Alexa αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και μάλιστα να την επιχειρήσει μόνη της χωρίς τη βοήθεια κάποιου hair expert. Aνέβασε, λοιπόν μια φωτογραφία, στην οποία η ίδια έχει βρεγμένα μαλλιά και είναι πιο κοντά, γράφοντας χαρακτηριστικά: “πίσω στην αρχή!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Ακόμη, ανέβασε ένα Instagram story στο οποίο φαινόταν να έχει αφαιρέσει αρκετό μήκος αλλά ακόμη δεν έχει δείξει ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα, αν και είμαστε βέβαιοι ότι θα της ταιριάζει τέλεια!

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.