UPDATE #NOW

H beauty editor του #jennygr απαθανατίζει τις πιο επικές στιγμές της ημέρας της με το νέο Samsung S21


Ελένη Τσούτση

22 Φεβρουαρίου 2021

H beauty editor του #jennygr απαθανατίζει τις πιο επικές στιγμές της ημέρας της με το νέο Samsung S21

Το τελευταίο διάστημα μπορεί οι συνθήκες να μην μας ευνοούν τόσο αλλά προσωπικά προσπαθώ συνέχεια να βρίσκω τρόπους να ξεχνιέμαι και να απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή. H καθημερινότητα μπορεί να γίνει ίδια με χθες, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε πράγματα για εμάς.

Από το να βάλουμε μια έντονη απόχρωση κραγιόν, να πιούμε τον πρωινό μας καφέ μέχρι μια βόλτα στο αγαπημένο μας spot στην Αθήνα. Όλες αυτές οι μικρές στιγμές μπορούν πραγματικά να είναι επικές για τον καθένα μας και να μας γεμίσουν χαρά!

Προσωπικά μέσα στα πράγματα που απολαμβάνω όσο τίποτα, είναι να βγάζω φωτογραφίες και φυσικά να τις ανεβάζω στην αγαπημένη μου πλατφόρμα που δεν είναι άλλη από το Ιnstagram. Το κινητό λοιπόν, που επιλέγω να συνοδεύσει τις στιγμές μου, παίζει σημαντικό ρόλο για εμένα και γι' αυτό δεν κάνω εκπτώσεις.

Tο νέο Samsung S21 έχει όσα αναζητώ σε ένα κινητό, και όπως θα δείτε και εσείς από τις παρακάτω λήψεις, διαθέτει μοναδικές δυνατότητες που θα ικανοποιούσαν και έναν επαγγελματία φωτογράφο. Η κάμερα προσφέρει υπέροχο αποτέλεσμα που θα κάνουν όλες τις λήψεις σας έτοιμες για να τις ανεβάσετε στις αγαπημένες σας πλατφόρμες χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία.

#1. Coffee time

jenny.gr

Φυσικά, η πιο υπέροχη στιγμή της ημέρας για τους περισσότερους είναι ο πρωινός καφές. Έτσι και για μένα! Μόνο που εγώ παράλληλα βγάζω μια φωτογραφία, ποζάροντας στον φακό όσο πίνω τον καφέ μου, (αφού αυτή είναι η λήψη που θα σταλεί στον αγαπημένο μου).

#2. Ώρα για μια βόλτα στο ανθοπωλείο της γειτονιάς 

jenny.gr

Στάση για μια selfie στον ανσασέρ της πολυκατοικίας για να καλωσορίσω τον νέο μου φίλο που δεν είναι άλλος από ένα φυτό! Αν δεν είναι αυτή επική στιγμή, τότε ποια είναι; Τελευταία λατρεύω να αγοράζω φυτά αφού μου φτιάχνουν την διάθεση ενώ διακοσμούν υπέροχα το σαλόνι μου.

#3. Βόλτα με το ποδήλατο στο αγαπημένο spot της Αθήνας

Η βόλτα με το ποδήλατό μου είναι "ιερή" αφού χαλαρώνω τελείως και απολαμβάνω το κρύο αεράκι του χειμώνα.

jenny.gr

Η βόλτα μου δεν διαρκεί πολύ αλλά πάντα καταλήγει στο αγαπημένο μου spot της Αθήνας που έχει θέα τον Λυκαβηττό.

jenny.gr

Δεν ξεχνώ να παίρνω μαζί μου ένα βιβλίο για να διαβάσω και να ξεφύγω από την πραγματικότητα που τόσο έχω ανάγκη τον τελευταίο καιρό!

jenny.gr

#4. H πιο επική στιγμή - παιχνίδι με τον γάτο μου

jenny.gr

Μπορεί να μην του αρέσει να τον βγάζω φωτογραφίες αλλά εγώ ενθουσιάζομαι μόνο που βλέπω το ύφος του. Ο γάτος μου είναι ένα πραγματικό μοντέλο που η αλήθεια είναι ότι έχω δημιουργήσει έναν φάκελο στο κινητό μου με όλες τις αστείες γκριμάτσες που κάνει. Τον λατρεύω και είμαι σίγουρη πως και αυτός εμένα αφού μαζί ζούμε τις πιο αξέχαστες στιγμές!

Αυτές είναι οι συνήθειες που με χαλαρώνουν και κάνουν την καθημερινότητά μου διαφορετική. Σε όλες αυτές τις στιγμές είναι μαζί μου το Samsung S21 που διαθέτει καινοτόμες κάμερες υψηλής ποιότητας και κορυφαίες επιδόσεις που κάνουν τις φωτογραφίες μου ξεχωριστές. 

Η σειρά Galaxy  εισάγει ένα ολοκαίνουριο, εικονικό σύστημα κάμερας που εναρμονίζεται απρόσκοπτα με το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής για ένα κομψό αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική.

Τα S21 and S21+ είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία χρωμάτων, μεταξύ των οποίων ένα νέο χαρακτηριστικό χρώμα, το Phantom Violet. Κάθε συσκευή φέρει πολυτελές ματ φινίρισμα στην πίσω όψη. Είναι πολύ σημαντικό ότι για να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης των ματιών, η νέα λειτουργία Eye Comfort Shield προσαρμόζει αυτόματα το μπλε φως με βάση την ώρα της ημέρας, το περιεχόμενο και την ώρα ύπνου του χρήστη.

jenny.gr

Επιπλέον, το Galaxy S21 συνεχίζει την παράδοση της τεχνολογίας κάμερας της Samsung, προφέροντας βελτιστοποιήσεις επαγγελματικού επιπέδου και καινοτομίες βίντεο, που επιτρέπουν σε όλους τους χρήστες να πετυχαίνουν την καλύτερη δυνατή λήψη.

jenny.gr

Είτε πρόκειται για καταγραφή της πρώτης επαφής του κατοικιδίου με έναν καθρέφτη, ή της καταπληκτικής θέας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, τα Galaxy S21 και Galaxy S21 + διασφαλίζουν ότι μπορείτε να απαθανατίσετε κάθε σημαντική σας στιγμή!