CELEBRITIES

Mandy Moore: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί


The Jennettes

24 Φεβρουαρίου 2021

Mandy Moore: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η Mandy Moore έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, όπως ανακοίνωσε με τον σύζυγό της μέσα από μια δημοσίευση στο instagram, χθες το βράδυ.

Η ηθοποιός της σειράς This Is Us, 36 ετών, και ο σύζυγός της, Taylor Goldsmith, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον August Harrison Goldsmith, όπως ανακοίνωσε στο Instagram την Τρίτη.

«Ο Gus είναι εδώ 💙💙💙💙. Το γλυκό μας αγόρι, August Harrison Goldsmith. Ήταν ακριβής και έφτασε ακριβώς την ημερομηνία τοκετού του, με μεγάλη χαρά των γονιών του», έγραψε στη λεζάντα της. 

«Ήμασταν έτοιμοι να ερωτευτούμε με κάθε είδους ολοκαίνουργιους τρόπους, αλλά ξεπερνάει οτιδήποτε θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Η ανακοίνωση της γέννας του πρώτου της γνωστής ηθοποιού, έρχεται εβδομάδες αφότου αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Τα αιμοπετάλια μου έχουν πέσει εκθετικά και δυστυχώς άλλαξε το πλάνο γέννησης μου», έγραψε στο Instagram στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η Moore, η οποία ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος τον Σεπτέμβριο, έχει μιλήσει για τους δύσκολους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και τους αγώνες γονιμότητας.

Σε μια συνέντευξη με το Romper, η ηθοποιός είπε ότι «ήταν πολύ διστακτική» για να πιστέψει ότι ήταν έγκυος λόγω προηγούμενων προβλημάτων με τη μήτρα της.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Informed Pregnancy Podcast, η Mandy Moore είπε στον οικοδεσπότη Δρ Elliot Berlin ότι θα ήθελε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά σύντομα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

«Έχω μια βαθύτερη εκτίμηση για το σώμα μου και το γεγονός ότι εμείς οι γυναίκες έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Είναι το πιο ωραίο πράγμα», είπε.

«Αστειεύομαι ήδη με τον άντρα μου. Δεν είμαστε στο τέλος της διαδρομής ακόμη και ξέρω πως είμαι τόσο έτοιμη να το κάνω ξανά», ενώ συνέχισε:

«Ακόμα κι αν είχα τόσες ζαλάδες όσες είχα κατά το πρώτο τρίμηνο, υπάρχει κάτι που νομίζω ότι στο τρίτο τρίμηνο είναι τόσο βαθιά μαγικό και όμορφο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το TODAY τον Νοέμβριο, η Moore αποκάλυψε ότι το να υποδύεται μια μητέρα τριών στο This is Us τη βοήθησε να την προετοιμάσει για τη μητρότητα στην πραγματική ζωή. 

«Είναι αστείο, εννοώ, ότι έπαιξα ένα είδος μητρικού ρόλου για τα τελευταία πέντε χρόνια και έβλεπα παιδιά σε διάφορα κεφάλαια και στάδια, νιώθω ότι είμαι τόσο ψευδο-προετοιμασμένη όσο μπορώ», είπε. «Έιχα μωρά και μικρά παιδιά και έχω ενήλικες παιδιά τώρα, οπότε έχω πάρει μια πολύ καλή γεύση», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015,  αρραβωνιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2017 και παντρεύτηκε το 2018, σε μια τελετή στο Los Angeles, ενώ είναι σαφές ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.