CELEBRITIES

Bella Hadid: Η απρόσμενη αντίδραση της όταν έπεσε στο catwalk της Νέας Υόρκης


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2021

Bella Hadid: Η απρόσμενη αντίδραση της όταν έπεσε στο catwalk της Νέας Υόρκης
Το ατύχημα της Bella Hadid στην πασαρέλα

Ποιος είπε ότι το να περπατάς στο catwalk είναι το πιο έυκολο πράγμα; Σίγουρα όσοι το πιστεύουν, ξεχνούν τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει super models να πέφτουν από τα ψηλοτάκουνά τους ή ακόμη και να τραυματίζονται. Η αμηχανία βέβαια, είναι αυτή που έχουν να διαχειριστούν σε πρώτη φάση.

Ένα πρόσφατο γεγονός μάς έδειξε πώς το παν είναι η ψυχραιμία εκείνη την άτυχη στιγμή. Παράδειγμα είναι η Bella Hadid, η οποία μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μια τέτοια στιγμή από το παρελθόν. Τον Σεπτέμβριο του 2016, στην Eβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, στην επίδειξη του Michael Kors, έχασε την ισορροπία της αλλά σαν επαγγελματίας κατάφερε να σηκωθεί και να συνεχίσει κανονικά.

Ανέβασε λοιπόν τη σχετική φωτογραφία της στο Instagram story και έγραψε: "Μπορεί κάποιος να μου βρει αυτόν τον άντρα; Ο Θεός να ευλογεί την ψυχή του, θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά που ήταν ο μοναδικός που μου έδωσε το χέρι του τη στιγμή που το χρειαζόμουν".

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.