CELEBRITIES

Jane Fonda: Eμφανίζεται με γκρίζα μαλλιά και εξηγεί γιατί δεν θα τα ξαναβάψει


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2021

Jane Fonda: Eμφανίζεται με γκρίζα μαλλιά και εξηγεί γιατί δεν θα τα ξαναβάψει

H Jane Fonda εμφανίστηκε στο «The Ellen DeGeneres Show» την Πέμπτη και μας εξέπληξε για άλλη μία φορά. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν γκρίζα και η 83χρονη σταρ είχε κάτι να πει γι’αυτό.

«Σας λέω, ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τα άφησα να γίνουν γκρι. Αρκετά με την τόση σπατάλη χρόνου, τα τόσα πολλά χρήματα που ξόδεψα, τις τόσες πολλές χημικές ουσίες. Έχω τελειώσει με αυτό πλέον». Η πρωταγωνίστρια του «Grace and Frankie» αποκάλυψε ότι είχε αρχίσει να αφήνει τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα ήδη από πέρσι. 

Εκτός όμως από τα μαλλιά της, η ίδια μίλησε και για την ακτιβιστική της δράση αλλά και το πώς οι γυναίκες και δη αυτές μεγαλύτερης ηλικίας σώζουν τον κόσμο. «Όταν ήμουν στην DC για τέσσερις μήνες, κάνοντας το Fire Drill την Παρασκευή, προσπαθώντας να επιστήσω την προσοχή στον επείγοντα χαρακτήρα της κλιματικής κρίσης, παρατήρησα πολύ νωρίς ότι τα δύο τρίτα των ανθρώπων στο πλήθος ήταν γυναίκες, και μάλιστα μεγαλύτερες γυναίκες, και καταλαβαίνω γιατί. Εννοώ τι στο καλό έχουμε να χάσουμε, σωστά; Πιθανότατα δεν ζούμε με έναν άντρα που δεν του αρέσουν πια οι δυναμικές γυναίκες, τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου περίπτωση. Και έχουμε περισσότερο χρόνο, έχουμε περισσότερη σοφία και απλά είμαστε εκεί για όλα».

Τέλος, η Fonda δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη που έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19, ενώ ενθάρρυνε και τους θεατές να το κάνουν κι αυτοί. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.