CELEBRITIES

Kylie Jenner: Ποζάρει με το μαγιό της ενώ μας δείχνει το νέο της hair look


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2021

Kylie Jenner: Ποζάρει με το μαγιό της ενώ μας δείχνει το νέο της hair look
H Kylie Jenner μας δείχνει το νέο look στα μαλλιά της

H Kylie Jenner αλλάζει τόσο συχνά την εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα τα μαλλιά της, που πλέον δεν προλαβαίνουμε να καταγράφουμε τις αλλαγές. Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό αυτό αλλά αν κρίνουμε από τις συνεχόμενες αλλαγές στα μαλλιά της τότε σίγουρα, είναι η βασίλισσα των αλλαγών. Από ξανθιά, καστανή και τώρα επέστρεψε από ό,τι φαίνεται στην αγαπημένη της απόχρωση. 

Η Kylie μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε το νέο της hair look και μάλιστα αποφάσισε να ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της, φορώντας ένα μαύρο μαγιό ώστε να το σετάρει με το χρώμα των μαλλιών της. 

Η επιχειρηματίας των "Kylie Cosmetics" είναι πλέον μελαχροινή και όπως μπορούμε να καταλάβουμε μέσα από τις φωτογραφίες, απολαμβάνει τον νέο της εαυτό.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας δεν έγραψε κάτι σχετικό με την απόφαση της να αλλάζει και πάλι το στιλ στα μαλλιά της αλλά αρκέστηκε να γράψει μόνο το όνομά της - "Kylie".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.