CELEBRITIES

Elle Fanning: Γεμάτη «αδρεναλίνη» εν όψει της τελετής Golden Globes


The Jennettes

1 Μαρτίου 2021

Elle Fanning: Γεμάτη «αδρεναλίνη» εν όψει της τελετής Golden Globes
Η ηθοποιός και παραγωγός του The Great είπε ότι έχει «περισσότερη ενέργεια από ποτέ» πριν από την τελετή των βραβείων.

Η ηθοποιός και παραγωγός του The Great, Elle Fanning είπε ότι έχει «περισσότερη ενέργεια από ποτέ» πριν από την τελετή των βραβείων Golden Globes.

Η ηθοποιός, 22 ετών, αστειεύτηκε ότι έπρεπε να μείνει αργά για να παρακολουθήσει τη φετινή τελετή απονομής από το Λονδίνο της Αγγλίας, όπου αυτή τη στιγμή γυρίζει τη δεύτερη σεζόν του The Great.

«Δεν είναι ηλιόλουστο τώρα», είπε στο εικονικό κόκκινο χαλί του E!.

Λόγω της αλλαγής της ώρας, η τελετή θα προβληθεί στις 1 π.μ. τοπική ώρα στο Λονδίνο - κάτι που η Fanning είπε δεν θα είναι πρόβλημα για αυτήν.

«Ειλικρινά, πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι πολύ βραδινός τύπος και μπορώ εύκολα να μείνω μέχρι τις 3 το πρωί», είπε. «Νομίζω ότι έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ άλλοτε σήμερα».

«Επίσης, λειτουργώ εντελώς με αδρεναλίνη», πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning)

Η Fanning είναι υποψήφια για Καλύτερη Ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά, κωμωδία ή μιούζικαλ για το ρόλο της στην κωμωδία της Hulu. Ο συμπρωταγωνιστής της, Nicholas Holt, αναγνωρίστηκε επίσης, καθώς η εκπομπή κέρδισε μια υποψηφιότητα καλύτερης τηλεοπτικής σειράς, κωμωδίας ή μιούζικαλ.

Η ηθοποιός, η οποία έχει ρόλο επίσης ως παραγωγός στην εκπομπή, είπε ότι έμαθε για τους υποψηφίους ενώ περιβάλλονταν από το καστ της σειράς.

«Το έμαθα όσο ήμουν στο σετ», είπε. «Μαζί με το καστ και τους συναδέλφους μου, που είναι ο καλύτερος τρόπος».

Το The Great βασίζεται στην άνοδο της εξουσίας της Μεγάλης Αικατερίνης, Αυτοκράτειρας Όλης της Ρωσίας.

«Νομίζω ότι η πτυχή της κωμωδίας με τρομάζει λίγο», είπε η Fanning κατά τη διάρκεια μιας προ-ηχογραφημένης συνέντευξης που προβλήθηκε κατά την εκπομπή του HFPA στο Twitter. "Πηδώντας στα βαθιά χωρίς να ξέρεις τα βασικά στοιχεία της κωμωδίας, είναι τρομακτικό».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.