CELEBRITIES

Chadwick Boseman: O συγκινητικός λόγος της συζύγου του κατά την παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας εκ μέρους του


The Jennettes

1 Μαρτίου 2021

Chadwick Boseman: O συγκινητικός λόγος της συζύγου του κατά την παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας εκ μέρους του

Ο Chadwick Boseman ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής βραδιάς των Golden Globes 2021 στην κατηγορία «Καλύτερος ηθοποιός σε κινηματογραφική ταινία, δράμα». Ο ηθοποιός που πέθανε τον προηγούμενο Αύγουστο σε ηλικία 43 ετών μετά από την κρυφή μάχη που έδινε με τον καρκίνο του παχέος εντέρου για τέσσερα χρόνια , έλαβε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα μετά τον θάνατό του για την εκπληκτική του ερμηνεία  στο φιλμ «Ma Rainey's Black Bottom». Στην ίδια κατηγορία υποψήφιοι ήταν ο Riz Ahmed στο «The Sound of Metal», ο Anthony Hopkins στο «The Father», ο Gary Oldman στο «Mank» και ο Tahar Rahim στο «The Mauritanian». 

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του η σύζυγός του, Simone Ledward Boseman, βγάζοντας έναν ιδιαίτερο και συγκινητικό λόγο με δάκρυα στα μάτια:

«Θα ευχαριστούσε τον Θεό. Θα ευχαριστούσε τους γονείς του. Θα ευχαριστούσε τους προγόνους του για την καθοδήγηση και τη θυσία τους. Θα έλεγε κάτι όμορφο, κάτι εμπνευσμένο, κάτι που θα ενίσχυε τη μικρή φωνή μέσα σου που σου λέει ότι μπορείς, που σου λέει να συνεχίσεις, που σε καλεί πίσω σε αυτό που έπρεπε να κάνεις αυτή τη στιγμή στην ιστορία».

Η ίδια συνέχισε, λέγοντας πως σίγουρα εκείνος θα ευχαριστούσε τους συντελεστές της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου του σκηνοθέτη George C. Wolf, του παραγωγού Denzel Washington και της συμπρωταγωνίστριας του Viola Davis, αλλά όπως είπε: «Δεν μπορεί να εκφράσει τα δικά του λόγια».

Ο λόγος της έκλεισε με το ότι πρέπει να αφιερώσουμε όλη τη στιγμή στο να γιορτάσουμε αυτούς που αγαπάμε, οπότε ευχαρίστησε το HFPA για αυτήν την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό. Και απευθυνόμενη στον σύζυγό της είπε: «Αγαπημένε μου, συνεχίζεις να κάνεις τα βραβεία να έρχονται!».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.