CELEBRITIES

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey έχει trailer και είναι δραματικό


The Jennettes

1 Μαρτίου 2021

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey έχει trailer και είναι δραματικό

Tην πρώτη τους συνέντευξη μετά την ανακοίνωση ότι περιμένουν το δεύτερο τους παιδί έδωσαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην Oprah Winfrey. Η συνέντευξη, η οποία διαρκεί  90 λεπτά, θα προβληθεί στο CBS στις 7 Μαρτίου 2021 και το πρώτο trailer έχει κυκλοφορήσει ήδη. 

Μία εβδομάδα πριν από την αποκλειστική συνέντευξη και το κοινό έχει ήδη αγωνία καθώς το πρώτο trailer του CBS είναι τουλάχιστον δραματικό. Σε μια σειρά στιγμιότυπων, φαίνεται η Winfrey να κάνει στην Markle ερωτήσεις όπως: «Ήσασταν σιωπηλοί ή σας ανάγκασαν να σιωπήσετε;» και διευκρινίζει ότι «δεν υπάρχει θέμα που είναι εκτός ορίων» στη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Η Meghan Markle, η οποία είναι ντυμένη με ένα μαύρο maxi φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες, φανερά συγκινημένη μιλάει στην αρχή μόνη της με την Oprah, ενώ στη συνέχεια έχει στο πλευρό της τον Harry να της κρατάει το χέρι, φορώντας ένα γκρι κοστούμι. Ο πρίγκιπας φαίνεται να λέει στην παρουσιάστρια ότι «η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν να δω την ιστορία να επαναλαμβάνεται».


Δεν μπορούμε λοιπόν, παρά να ανυπομονούμε αρκετά για την 7η Μαρτίου!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.